Den medvetna kokkonsten
Nyskick. Liber, 1996. Första upplagan. 255 + (1) s. Inbundet förlagsband. 25 x 19,5 cm. Vikt 850 g. I skick som ny. Vackert illustrerad i färg och svartvitt. * * * I den medvetna kokkonsten förenas matlagning som konstart och vetenskap. Boken innehåller 170 recept på maträtter njutbara för alla sinnen - rätter som ger en stor gastronomisk upplevelse och som ger välbefinnande även efter måltiden. Unikt är att boken också ger kunskap om hur och varför de olika råvarorna förändras vid tillagningen. En kunskap som gör dig säkrare i köket.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9147048115
- Titel
- Den medvetna kokkonsten
- Författare
- Klein, Örjan - Gustafsson, Inga-Britt
- Förlag
- Liber
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 862 g
- Språk
- Svenska