Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Utbränning och mental utmattning . En motbok

Utbränning och mental utmattning . En motbok

Inbunden bok Liber. 2001. 128 sidor.

Nyskick. Utbränning och mental utmattning är en lång process, med utbrändhet som den sista fasen. Det är inte bara ett arbetsplatsproblem utan ett livsstilsfenomen, en tidstypisk samhällsföreteelse där många faktorer samverkar och som dramatiskt ökar i omfattning Den här boken är en motbok för att förhindra utbrändhet och tidigt upptäcka, diagnostisera och söka behandling för utbränning och mental utmattning. Boken visar också på förebyggande insatser. Den tjänar som praktisk hjälp för läsaren. Metoderna belyses med igenkännbara situationer och exempel från verkligheten.Boken vänder sig till chefer och andra med personalansvar samt till dem som känner att de är på väg in i en ond cirkel som de måste ha stöd att ta sig ur. Absolut nyskick. (190502)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789147062621
Titel
Utbränning och mental utmattning - en motbok
Författare
Kjell Ekstam - Arne Löfqvist - Ingrid Olsson-Nordgren - Agneta Stenqvist - Ulla Sturesson
Förlag
Liber
Utgivningsår
2001
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Övrigt
Vikt
383 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Utbränning och mental utmattning är en lång process, med utbrändhet som den sista fasen. Det är inte bara ett arbetsplatsproblem utan ett livsstilsfenomen, en tidstypisk samhällsföreteelse där många faktorer samverkar och som dramatiskt ökar i omfattning. Läs mer Den här boken är en motbok för att förhindra utbrändhet och tidigt upptäcka, diagnostisera och söka behandling för utbränning och mental utmattning. Boken visar också på förebyggande insatser. Den tjänar som praktisk hjälp för läsaren. Metoderna belyses med igenkännbara situationer och exempel från verkligheten. Boken vänder sig till chefer och andra med personalansvar samt till dem som känner att de är på väg in i en ond cirkel som de måste ha stöd att ta sig ur. Om författarna Kjell Ekstam är arbetspsykolog och psykoterapeut. Arne Löfqvist och Agneta Stenqvist är båda psykiatriker med arbetsledarerfarenhet. Ingrid Olsson Norgren är sjukgymnast och kognitiv psykoterapeut. Ulla Sturesson är fil. kand och beteendevetare. Författarna ingår i Energipoolen i Ystad.