Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kiki Strike : Kejsarinnans gravkammare

Kiki Strike : Kejsarinnans gravkammare

Inbunden bok. B Wahlströms. 2008. 352 sidor.

Nyskick. Bokhandelsnytt exemplar. Oläst. Lätt gulnat boksnitt, för övrigt i presentskick.

När den här berättelsen tog sin början hade jag fem bästisar. Jag visste allt om deras ovanliga intressen, livshotande allergier, brottsregister och vilket schampo de föredrog. Det jag inte visste var att två av mina vänner fortfarande hade hemligheter och att en av dessa var stor nog att förgöra oss alla. Ananka riskerar att bli ivägskickad till ett avlägset internat, Kikis liv är (som alltid) i fara, Betty verkar ha fallit för fel kille och Oona, ja Ooona är mest illa ute av dem alla. Lester Liu, Oonas pappa och ökänd smugglare och ledare för Fu-Tsang-gänget, söker upp henne i förhoppning om att det ska blidka spöket efter hennes döda mamma. Han skickar henne dyrbara gåvor och ber henne om hjälp att ordna en utställning på museet över en kinesisk kejsarinnas mumie han har i sin ägo. Trots att Liu tycks ha ärliga avsikter oroar tjejerna sig för Oona. De börjar misstänka att utställningen är en täckmantel för att smuggla ut värdefull konst, men de kan inte avgöra om Oona är med på det hela eller om hon spelar ett farligt dubbelspel. Snart är tjejerna indragna i en härva av hemligheter, fler och farligare än de någonsin stött på tidigare och de vet inte vem de kan lita på Kiki Strike Kejsarinnans gravkammare är andra delen om Kiki Strike, Ananka, Oona,Luz, Betty och DeeDee sex tuffa, smarta tjejer som går under namnet Irregulars och som gör allt för att göra New York till ett säkrare ställe.

AV KIRSTEN MILLER: Skuggornas stad / Kejsarinnans gravkammare.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789132154157
Titel
Kejsarinnans gravkammare
Författare
Kirsten Miller
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2008
Omfång
352 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
141 x 215 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
436 g
Språk
Svenska
Baksidestext
När den här berättelsen tog sin början hade jag fem bästisar. Jag visste allt om deras ovanliga intressen, livshotande allergier, brottsregister och vilket schampo de föredrog. Det jag inte visste var att två av mina vänner fortfarande hade hemligheter och att en av dessa var stor nog att förgöra oss alla.

Ananka riskerar att bli ivägskickad till ett avlägset internat, Kikis liv är (som alltid) i fara, Betty verkar ha fallit för fel kille och Oona, ja Ooona är mest illa ute av dem alla. Lester Liu, Oonas pappa och ökänd smugglare och ledare för Fu-Tsang-gänget, söker upp henne i förhoppning om att det ska blidka spöket efter hennes döda mamma. Han skickar henne dyrbara gåvor och ber henne om hjälp att ordna en utställning på museet över en kinesisk kejsarinnas mumie han har i sin ägo. Trots att Liu tycks ha ärliga avsikter oroar tjejerna sig för Oona. De börjar misstänka att utställningen är en täckmantel för att smuggla ut värdefull konst, men de kan inte avgöra om Oona är med på det hela eller om hon spelar ett farligt dubbelspel. Snart är tjejerna indragna i en härva av hemligheter, fler och farligare än de någonsin stött på tidigare och de vet inte vem de kan lita på

Kiki Strike Kejsarinnans gravkammare är andra delen om Kiki Strike, Ananka, Oona,Luz, Betty och DeeDee sex tuffa, smarta tjejer som går under namnet Irregulars och som gör allt för att göra New York till ett säkrare ställe.