Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Maten som stärker ditt immunförsvar
Maten som stärker ditt immunförsvar Maten som stärker ditt immunförsvar

Maten som stärker ditt immunförsvar

Inbunden bok Prisma. 1 uppl. 2003. 144 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Klicka på säljaren evert37 om du vill se flera av hans böcker

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9151840367
Titel
Maten som stärker ditt immunförsvar
Författare
Kirsten Hartvig
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2003
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
230 x 280 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
940 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Mat och näring är av avgörande betydelse för hälsan. Eftersom den mentala, känslomässiga och andliga hälsan är beroende av den fysiska, kan man också säga att arten och kvaliteten på det vi äter och dricker är en av de absolut viktigaste faktorerna för vårt allmänna välbefinnande.
Under de senaste 30 åren har systematiska vetenskapliga studier bekräftat att en diet som främst grundas på färska, minimalt förädlade vegetabiliska livsmedel utan kemiska tillsatser är det effektivaste sättet att stärka immunförsvaret. Då sådan mat dessutom består av motsvarande lågt innehåll av kraftigt förädlade livsmedel, fett, mättat fett, socker, salt och alkohol, främjar den hälsan hos alla kroppens system.

Maten som stärker ditt immunförsvar innehåller mängder av användbar information och goda råd. Den är utformad som en guide till skräddarsydda matval som skyddar immunsystemet, ökar intaget av hälsosamma livsmedel och skär ner på sådana som ökar immunförsvarets arbetsbörda.
Boken är indelad i fyra delar:
* Del ett förklarar immunsystemets komponenter och hur de fungerar tillsammans för att upprätthålla hälsan och motverka sjukdomar.
* Del två granskar i detalj 150 olika livsmedel som alla på olika sätt gynnar immunsystemet.
* Del tre belyser några vanliga hälsoproblem och förklarar hur man kan använda de livsmedel som beskrivs i del två för att främja hälsan och förhindra att sjukdomar utvecklas.
* Del fyra handlar om immunmat i praktiken och visar hur man kan införliva immunstärkande livsmedel i sin dagliga diet. Kapitlet innehåller 180 recept och en mängd dietplaner.