Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Dagbok för alla superschyssta : Rowley Jeffersons loggbok

Dagbok för alla superschyssta : Rowley Jeffersons loggbok

Inbunden bok

Nyskick. Bonnier Carlsen | Utg. 2020 | Kartonnage | 223 s. | 9789178037513 | Denna bok är förlagsny. | Originaltitel: Diary of an Awesome Friendly Kid - Rowley Jefferson's Journal | Språk: Svenska ------ Mer info: Gör er redo att möta en helt ny sida av Greg från Dagbok för alla mina fans i hans biografi, skriven av ingen mindre än Rowley Jefferson - Gregs ständigt lika vänliga bästa vän!Alla som följt serien Dagbok för alla mina fans har så klart mött Rowley tidigare. Nu är det äntligen dags för Rowley att själv fatta pennan och skriva sin egen dagbok. Det är åtminstone ursprungsplanen. Ända tills Greg får reda på vad han håller på med och blir rasande. Snabbt enas de om att Rowleys dagbok istället ska bli en biografi om bästa vännen Greg – Greg är ju den som en dag kommer att bli rik och berömd.Men Rowley är kanske inte bästa personen för uppgiften och ”biografin” blir inte alltid så smickrande för Greg …Den hysteriskt roliga spin-off serien om Rowley har redan sålts till 35 länder och toppat New York Times bestsellerlista. Ingen fan av böckerna om Greg kommer att bli besviken.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789178037513
Titel
Dagbok för alla superschyssta : Rowley Jeffersons loggbok
Författare
Kinney, Jeff
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2020
Omfång
223 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
139 x 221 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
431 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Gör er redo att möta en helt ny sida av Greg från Dagbok för alla mina fans i hans biografi, skriven av ingen mindre än Rowley Jefferson - Gregs ständigt lika vänliga bästa vän!Alla som följt serien Dagbok för alla mina fans har så klart mött Rowley tidigare. Nu är det äntligen dags för Rowley att själv fatta pennan och skriva sin egen dagbok. Det är åtminstone ursprungsplanen. Ända tills Greg får reda på vad han håller på med och blir rasande. Snabbt enas de om att Rowleys dagbok istället ska bli en biografi om bästa vännen Greg – Greg är ju den som en dag kommer att bli rik och berömd.Men Rowley är kanske inte bästa personen för uppgiften och ”biografin” blir inte alltid så smickrande för Greg …Den hysteriskt roliga spin-off serien om Rowley har redan sålts till 35 länder och toppat New York Times bestsellerlista. Ingen fan av böckerna om Greg kommer att bli besviken.
Ytterligare författare: Kinney, Jeff
Ytterligare illustratörer: Kinney, Jeff
Ytterligare översättare: Andreasson, Johan