Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Hundmassage och stretching

Hundmassage och stretching

av

Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2000. 96 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag saknas. Oläst helt i nyskick Minska risken för muskel relaterade skador, en hund vill ha ett aktivt liv och massage och stretching förebygger och behandlar skador. Hur ska du massera? När ska du massera? Stärk banden mellan dig och hunden innan skador uppstår, behandla skador som redan uppkommit. Boken är lätt förstelig och ger många konkreta tips.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Betala med Swish

4 dagar sedan

Förlagsfakta

ISBN
9127352617
Titel
Hundmassage och stretching
Författare
Kerstin Haase - Jörn Oleby
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsdatum
20001020
Omfång
96 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
295 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Massage och stretching är förebyggande hälsovård även för hundar, som ofta lever samma inaktiva stadsliv som vi människor. Resultatet blir en gladare och friskare hund som orkar mer. Alla bokens övningar och moment beskrivs i både text och bild. Här finns allt man behöver veta för att kunna tilllämpa metoderna på sin egen hund. Författarna kan sin sak och arbetar i förebyggande syfte (viktigt att skilja från sjukvård som behandlar redan uppkomna skador). De berättar om varför hunden behöver massage och stretching och beskriver steg för steg hur det går till. Grundläggande allmän muskellära behandlas, hur och när man ska massera/stretcha och när man inte ska göra det. Efterbehandlingen är också viktig för hundens fysiska och psykiska välbefinnande. Hårt arbetande hundar behöver träning och vård på ett systematiskt sätt för att minska skaderisken. En frisk hund mår bra. Många hundar i aktiv tjänst har dessutom en lång och dyrbar utbildning, därför är det viktigt för alla parter att dessa hundar sköts rätt. Kerstin Haase är utbildad hundfysioterapeut och är verksam i Stockholm. Jörn Oleby är idrotts- och hälsopedagog, diplomerad massör på humansidan och även utbildad hundfysioterapeut. Han har varit idrottslärare och friskvårdskonsult och har arbetat med massage och stretching. I dag är han personlig instruktör på ett träningscenter i Stockholm.