Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Över mörka vatten

Över mörka vatten

Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1992. 422 sidor.

Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Något gulnad inlaga. Omslaget har lagningar. Bruksspår. Det är i september 1939, några dagar efter andra världskrigets utbrott. Pan Americans Clipper, det mest luxuösa passagerarflygplan som någonsin byggts, ger sig av på en ödesdiger färd från Southampton till New York.
Ombord finns en brokig skara människor: fascisten lord Oxenford och hans excentriska familj; den tysk-judiske vetenskapsmannen Carl Hartman, på flykt undan Hitler; den charmerande gentlemannatjuven Harry Marks; den förmögna amerikanska affärskvinnan Nancy Lenehan och hennes svekfulle bror, inbegripna i en hätsk maktkamp; FBI-agenten Ollis Field, som eskorterar en ökänd mafioso till ett väntande fängelse i USA ...
Industrimagnater och societetslejon, lycksökare och äventyrare. Människor som jagas av det förflutnas skuggor eller desperat försöker undkomma krigets faror.
Men vad ingen av dem vet, är att färdmekanikern Eddie Deakin bär på en fruktansvärd hemlighet: en grupp gangsters har tagit hans hustru som gisslan och beordrat honom att lägga om planets kurs och tvinga det att nödlanda.
Medan stormbyarna hopar sig över Atlantens mörka, hotfulla vatten styr Clippern rakt in i en mardröm som ingen av de ombordvarande kan fly ifrån. Innan den trettio timmar långa resan är till ända kommer deras liv att ha förändrats för alltid - om de överlever ... (F)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9100553735
Titel
Över mörka vatten
Författare
Follett, Ken - Lundwall, Sam J.
Förlag
Stockholm : Bonnier
Utgivningsår
1992
Språk
Svenska