Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Fina fisken - Kraften i goda relationer

Fina fisken - Kraften i goda relationer

Inbunden bok Brain Books. 1 uppl. 2009. 130 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Fina Fisken! är en härligt rak och upplyftande bok som med enkla metoder och i berättelsens form förmår oss att lyfta blicken och se det positiva i varje situation. Wes Kingsley är mellanchef på ett företag i Atlanta, USA. Under ett besök på SeaWorld i Florida blir Wes helt betagen i späckhuggarna och deras konster. När Wes frågar valskötarna hur de lyckas instruera valarna att utföra dessa konststycken får han ett oväntat svar: "Det gäller att få valarna att förstå att de gjort något bra - då brukar vi säga "Bra gjort" eller lite mer skämtsamt:"Fina Fisken!" Wes blir mycket fundersam och nyfiken på denna "Fina Fisken!-metod". Är detta något jag skulle kunna använda för att få upp trivseln på jobbet och därmed nå ett bättre resultat?"

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789189250710
Titel
Fina fisken
Författare
Ken Blanchard
Förlag
Brain Books
Utgivningsår
2009
Omfång
130 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
142 x 215 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
274 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Fina fisken! är en härligt rak och upplyftande bok som med enkla medel förmår oss att lyfta blicken och se det positiva i varje situation. Roande och tänkvärd läsning som ger perspektiv på tillvaron. Wes Kingsley är mellanchef på ett företag i Atlanta, USA. Under ett besök på SeaWorld i Florida blir Wes helt betagen i späckhuggarna och deras konster. När Wes frågar valskötarna hur de lyckas instruera valarna att utföra dessa konststycken får han ett oväntat svar: "Det gäller att få valarna att förstå att de gjort något bra då brukar vi säga "Bra gjort" eller lite mer skämtsamt:"Fina Fisken!" Wes blir mycket fundersam och nyfiken på denna "Fina Fisken!-metod". Är detta något jag skulle kunna använda för att få upp trivseln på jobbet och därmed nå ett bättre resultat?" Översättare: Mats Weidmar