Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Eloise

Eloise

Inbunden bok Rabén & Sjögren. 3 uppl. 2012. 64 sidor.

Nyskick. Illustrerad i rödsvart. En av de verkligt klassiska sagorna och barnbokskaraktärerna. De svenska utgåvorna finns just nu endast på Bokbörsen och i få och efterfrågade exemplar. Detta är den senaste upplagan i nyskick! B&U

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789129684155
Titel
Eloise
Författare
Kay Thompson
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsår
2012
Omfång
64 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
202 x 282 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
466 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Eloise är en liten flicka som bor på lyxhotellet Plaza i New York tillsammans med sin mops, sin sköldpadda och sin hårt prövade nanny Dadda. Eloise älskar Plaza! Där finns underbara möjligheter för en person som är så fantasifull och påhittig som hon. Eloise är en pest för hotellets personal och eleganta gäster, ändå älskar de henne! Boken om Eloise kom ut i USA 1955, men den är ständigt lika efterfrågad och har tryckts i upplaga efter upplaga. För gamla och nya beundrare kommer hon alltid att springa omkring i korridorerna på Plaza. Så har hon också hedrats med en oljemålning i naturlig storlek som hänger i lobbyn på Plaza. Dit strömmar alla Eloise-fans, som också kan se hur Eloise bodde i verkligheten - på hotellet finns nämligen också ett rum som är inrett precis som Hilary Knight har tecknat det i boken. I Sverige gavs boken ut för första gången 1958. Man behöver inte läsa många sidor innan man som svensk börjar hitta likheter mellan Eloise och en annan gränslös och påhittig barnbokskaraktär - Pippi Långstrump. Kanske med ett litet odrägligt stänk av Paris Hilton? Hur som helst så är Eloise en rolig bekantskap, och Hilary Knights fina tolkning i bild har gjort boken till en klassiker!