Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
RETRO
RETRO RETRO RETRO RETRO RETRO RETRO

RETRO

Inbunden bok – FÖRLAGSNY! – Tukan Förlag. 2013. 190 sidor.

Nyskick. – FÖRLAGSNY! – (Obet. ytmärken på omslaget.) – Se fler bilder! –– Att inreda i retrostil är sedan flera år tillbaka oerhört populärt i Sverige. Det är ett utmärkt sätt att skapa en unik och personlig prägel på sitt hem, men konsten att passa ihop olika delar till en lyckad helhet är en utmaning. Här kommer nu en oumbärlig guide till en lyckad retrostil. Vi är idag väldigt många som strävar efter att inreda våra hem i retrostil och i Retro får man både gott om inspiration samt många praktiska tips och idéer för hur man ror i land projektet. Det finns många olika retrostilar, men vare sig du strävar efter förkrigsnostalgi, Art Deco, stiligt skandinaviskt 50-tal eller poppigt och färgstarkt 60- och 70-tal, så kommer den här boken att hjälpa dig återskapa stilen i ditt eget hem. I boken utforskar Katherine Sorrell ikoniska designklassiker, berättar hur man kan kombinera nytt och gammalt, vilka färgscheman, mönster och textilier som är typiska samt visar även exempel från tjugo verkliga hem som gjorts om. Retro är en bok som man kan ösa inspiration och idéer ur om och om igen. Varje gång man bläddrar i den upptäcker man nya detaljer. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174016789
Titel
Retro
Författare
Katherine Sorrell
Förlag
Tukan Förlag
Utgivningsår
2013
Omfång
190 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
220 x 264 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
1069 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Att inreda i retrostil är sedan flera år tillbaka oerhört populärt i Sverige. Det är ett utmärkt sätt att skapa en unik och personlig prägel på sitt hem, men konsten att passa ihop olika delar till en lyckad helhet är en utmaning. Här kommer nu en oumbärlig guide till en lyckad retrostil.

Vi är idag väldigt många som strävar efter att inreda våra hem i retrostil och i Retro får man både gott om inspiration samt många praktiska tips och idéer för hur man ror i land projektet. Det finns många olika retrostilar, men vare sig du strävar efter förkrigsnostalgi, Art Deco, stiligt skandinaviskt 50-tal eller poppigt och färgstarkt 60- och 70-tal, så kommer den här boken att hjälpa dig återskapa stilen i ditt eget hem.

I boken utforskar Katherine Sorrell ikoniska designklassiker, berättar hur man kan kombinera nytt och gammalt, vilka färgscheman, mönster och textilier som är typiska samt visar även exempel från tjugo verkliga hem som gjorts om.

Retro är en bok som man kan ösa inspiration och idéer ur om och om igen. Varje gång man bläddrar i den upptäcker man nya detaljer.

Katherine Sorrell, som har varit redaktör för den brittiska tidningen Home & Gardens, har tidigare skrivit flera böcker om inredning och arbetar som konsult i inredningsbranschen.
Ytterligare författare: Sorrell, Katherine