Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Systerskap

Systerskap

Pocketbok Pocketförlaget. 1 uppl. 2010. 389 sidor.

Mycket gott skick. Andra boken i serien om barnmorskan Cecilia Lund. Boken handlar om familje- och vänskapsrelationer och om hur människor hanterar olika kriser. Vad händer när offret själv blir förövare? Är hämnd den bästa metoden för att uppnå jämlikhet?
Arbetet på förlossningsavdelningen är intressant och verklighetstroget beskrivet och kul att följa.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789186369484
Titel
Systerskap
Författare
Katerina Janouch
Förlag
Pocketförlaget
Utgivningsår
2010
Omfång
389 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
218 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Fortsättningen på succéromanen Bedragen!

Familjen Lunds hus på Lindängstorget är till salu. Efter Johns otrohet har Cecilia och John separerat och plötsligt är Cecilia varannan vecka-mamma. Hon saknar familjelivet och kastar sig in i arbetet som barnmorska och låter sig uppslukas av dramatiken på förlossningen. Samtidigt bär hon på en ilska och tycker att singellivet är ovant och svårt. Kanske kan mötena med John hos terapeuten hjälpa henne att få ordning på tillvaron? Ett telefonsamtal visar sig avgörande på flera sätt. Plötsligt förstår Cecilia var hennes känslor finns. Med ens är hon redo att slåss för det som är viktigt.

Samtidigt som Cecilias familj håller på att söndras hamnar hon mitt i en annan kris. Det börjar med en rad brutala övergrepp i city. Därefter försvinner Cecilias systerdotter plötsligt oförklarligt, rykten och skvaller sprids på nätet och begreppet systerskap får en ny innebörd vad händer när offret själv blir förövare? Och kan hämnd verkligen vara den rätta vägen till jämlikhet?

Sagt om boken:

"Jag tycker att Katerina skriver så bra, det är verkligen hennes styrka, om människor som drabbas av personliga kriser och hur de sedan hanterar dem. Det känns väldigt äkta och mänskligt ..."Bokhora.se

"Välskriven"

Västerbottens Folkblad

"Katerina Janouch är duktig på att beskriva familjerelationer och skildringen av arbetet på förlossningsavdelningen är levande och spännande ... Cecilias känslor och tankar skildras insiktsfullt och trovärdigt ..."
BTJ-häftet