Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Klockmakarens dotter

Klockmakarens dotter

Inbunden bok Bokförlaget Forum. 2019. 550 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. ”Min far sa att jag var hans lilla fågel. Andra kände mig som hans barn, klockmakarens dotter. Edward kallade mig hans musa, hans öde. Jag är ihågkommen som en tjuv, en bedragare, en flicka helt utan gränser ...” Kate Morton har skrivit en storslagen och myllrande berättelse om mord och olösta gåtor, om konst, kärlek och förlust.Birdie Bell var klockmakarens dotter. Hennes namn har fallit i glömska, men hon såg allt. Ingen annan vet vad som hände vid Birchwood Manor sommaren 1862.150 år senare hittar den unga arkivarien Elodie Winslow ett sepiafärgat fotografi av en vacker kvinna i viktorianska kläder och en teckning av ett hus vid en flod. Huset verkar konstigt bekant och hon känner ett starkt behov av att ta reda på vem kvinnan är.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789137154411
Titel
Klockmakarens dotter
Författare
Kate Morton
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2019
Omfång
550 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
English
Baksidestext
”Min far sa att jag var hans lilla fågel. Andra kände mig som hans barn, klockmakarens dotter. Edward kallade mig hans musa, hans öde. Jag är ihågkommen som en tjuv, en bedragare, en flicka helt utan gränser ...” Kate Morton har skrivit en storslagen och myllrande berättelse om mord och olösta gåtor, om konst, kärlek och förlust.Birdie Bell var klockmakarens dotter. Hennes namn har fallit i glömska, men hon såg allt. Ingen annan vet vad som hände vid Birchwood Manor sommaren 1862.150 år senare hittar den unga arkivarien Elodie Winslow ett sepiafärgat fotografi av en vacker kvinna i viktorianska kläder och en teckning av ett hus vid en flod. Huset verkar konstigt bekant och hon känner ett starkt behov av att ta reda på vem kvinnan är.