Svensk vinter & jul : [ur Allt om mat]
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier tidskrifter. 2008. 124 sidor.
Mycket gott skick. Förlagets illustrerade kartonnage. 22,5x20cm. ---Den här boken är tänkt att ge förnyad matinspiration från tidig advent till nyår. Från sffransbröd till nyårsmiddag på fyra kapitel. Julbak sprider julstämning i hela huset. Här finns hela skalan från vörtbröd och kavring till mandelmusslor och lingonkola. Julmat är rätterna vi gärna vill bjuda på när det är dags att fira julens högtid. Ett klassiskt utbud kryddat med en och annan överraskning. Mellandagar är vardagar mellan två högtider. Vi har valt ut några varma och mättande vardagsrätter, som är enkla att tillaga och inte gräver hål i plånboken. Nyår - då sätts matfantasin på prov! I det här kapitlet finns förslag på förrätter, huvudrätter och desserter, som kan kombineras efter tycke och smak.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789189346949
- Titel
- Svensk vinter & jul : [ur Allt om mat]
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Wrede, Eva - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier tidskrifter
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska