Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Fotbollens Galnaste Ögonblick

Fotbollens Galnaste Ögonblick

Inbunden bok 267 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Förlagsband/skyddsomslag Ekerlids illustrerad 2017. Massor med bisarra händelser utgör den fantastiska läsningen. Förord av Glenn Hysen . tillskrift

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789188193506
Titel
Fotbollens galnaste ögonblick
Författare
Petter Karlsson
Förlag
Ekerlids
Utgivningsår
2017
Omfång
267 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
166 x 234 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
594 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Match mellan Knave of Clubs och Newcastle Town i en av Englands lägre divisioner. Ett skott är på väg en bra bit utanför stolpen, när plötsligt en svart hund rusar in på planen och stöter bollen i mål med nosen. Därefter försvinner den spårlöst efter att ha pinkat på hörnflaggan Den och andra bisarra händelser utgör den fantastiska läsningen i Fotbollens galnaste ögonblick. Läs också om fotbollsproffset som erbjöds att bli kung av Albanien, om skyttekungen som kidnappade 120 pygméer, om landslagsstjärnan som blev ihjältrampad av en flock grisar, om laget som försökte hypnotisera sina motståndare med hjälp av målarfärg, om laget som släppte in 149 självmål i en och samma match och om när Maradona skaffade sig löspenis. Eller när Brasiliens succéhögerytter Garrincha från VM i Sverige 1958 senare förförde en norrländska som också blev med barn. Glenn Hysén skriver i förordet bland annat om när Glenn Schiller satt på toa när finalen i UEFA-cupen började 1982 och om när Thomas Wernersson blev anfallen av en skata i målet. Fotbollens galnaste ögonblick är skriven av Petter Karlsson och är en uppföljare till fjolårets succébok Galna målvakter.