Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
De 7 vuxensynderna - Föräldrars vanligaste misstag och hur du undviker dem

De 7 vuxensynderna - Föräldrars vanligaste misstag och hur du undviker dem

av

Inbunden bok. Natur & Kultur Akademisk. 1 uppl. 2015. 191 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Om du tycker att barn i din närhet "jävlas" med dig, att de inte anstränger sig tillräckligt mycket eller om de exploderar av ilska när de inte får som de vill då är risken stor att du har begått någon de 7 vuxensynderna. Vuxensynder är tankefel hos vuxna som bidrar till att skapa frustration och konflikter med barnen istället för gemensam förståelse och en möjlighet att komma framåt. Författaren och psykologen Karl Eder hjälper dig att få syn på dina egna vuxensynder och ger dig redskapen att hantera små och stora svårigheter i vardagen på ett konstruktivt sätt. Karl Eder är leg. psykolog med KBT-inriktning och bakgrund inom barn- och ungdomspsykiatrin. Han debuterade som för fattare med romanen Gale (2013). 

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen


Förlagsfakta

ISBN
9789127137325
Titel
De 7 vuxensynderna : föräldrars vanligaste misstag och hur du undviker dem
Författare
Karl Eder
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Utgivningsdatum
20150110
Omfång
191 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
140 x 200 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
326 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Om du tycker att barn i din närhet "jävlas" med dig, att de inte anstränger sig tillräckligt mycket eller om de exploderar av ilska när de inte får som de vill då är risken stor att du har begått någon de 7 vuxensynderna. Vuxensynder är tankefel hos vuxna som bidrar till att skapa frustration och konflikter med barnen istället för gemensam förståelse och en möjlighet att komma framåt. Författaren och psykologen Karl Eder hjälper dig att få syn på dina egna vuxensynder och ger dig redskapen att hantera små och stora svårigheter i vardagen på ett konstruktivt sätt. Karl Eder är leg. psykolog med KBT-inriktning och bakgrund inom barn- och ungdomspsykiatrin. Han debuterade som för fattare med romanen Gale (2013). Vissa jobbiga böcker blir man helt lycklig av. Som Karl Eders bok "De sju vuxensynderna. Kan vi inte bara skärpa oss - och börja lyssna? Hillevi Wahl i Metro