Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Switch

Switch

DVD. 100 minuter. 2011.

Nära nyskick. Fodral i nära nyskick. Svensk utgåva, text svenska, finska, norska, danska (språk franska). Rek. från 15 år.
Modedesignern Sophie har tröttnat på sin triviala vardag och bestämmer sig för att genomföra ett bostadsbyte via hemsidan SWITCH.com. Hon hittar en fantastisk lägenhet i Paris, men knappt har väskorna hunnit packas upp innan hon väcks av en polisrazzia och upptäcker en halshuggen kropp i rummet intill. Misstagen för lägenhetens riktiga ägare - och oförmögen att bevisa motsatsen - misstänks Sophie för mord och tvingas på flykt för att finna sanningen.
SWITCH är en spännande och fartfylld thriller som jämförts med "Jagad" och "Främlingar på tåg". Regissören Frédéric Schoendoerffer har skrivit manuset tillsammans med kriminalförfattaren Jean-Christophe Grangé, mest känd för den internationella succéthrillern "De blodröda floderna". Förutom det franskkanadensiska stjärnskottet Karine Vanasse i huvudrollen syns forne fotbollsspelaren Eric Cantona som den förtvivlade polisen som leder jakten på Sophie.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen