Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Sigrids hemlighet - Släkten del 2

Sigrids hemlighet - Släkten del 2

Pocketbok Pocketförlaget. 2010. 358 sidor.

Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - del 2 i serien om Släkten. Utspelar sig i början av 1000-talet i och omkring Sigtuna, mellan vikingatid och medeltid.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186067649
Titel
Sigrids hemlighet
Författare
Karin Wahlberg
Förlag
Pocketförlaget
Utgivningsår
2010
Omfång
358 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
112 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
204 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Andra delen i romanserien Släkten! Sigrid har blivit tillsagd att se efter lillebror. Men när hon vaknar är han borta och trots att hon frågar både trälar och husfolk hittar hon honom ingenstans. Förtvivlan sliter i bröstet och när Sigrid äntligen hör broderns röst bryr hon sig inte om att ljudet kommer från skogen, den mörka och farliga. I bara särk och utan något på fötterna springer hon genom snåren, bort från tryggheten på gården och in i skogen. Där hittar hon till slut brodern. Men det är också där Sigrid råkar ut för något fruktansvärt. Något hon aldrig berättar för någon. Händelsen förändrar hela Sigrids liv, men är för alltid hennes hemlighet. Sigrids hemlighet utspelar sig i början av 1000-talet i och omkring Sigtuna. I fokus står den tidlösa kärleken mellan föräldrar och barn, och den ständiga rädslan att förlora den man älskar. Karin Wahlberg har skrivit en medryckande och finstämd roman om livet kring Mälaren under perioden mellan vikingatid och medeltid. Sigrids hemlighet är andra delen i romanserien Släkten. Karin Wahlberg är en av våra mest lästa författare och hennes böcker har sålt i otroliga 1,5 miljoner exemplar.