Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
WALDORFDOCKOR – Sy dockan själv och sy och sticka dockans kläder

WALDORFDOCKOR – Sy dockan själv och sy och sticka dockans kläder

av

Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1998. 96 sidor.

Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK på inlagan. Obet. ytmärken på framsidan, lite mer tryckmärken på baksidan. – Se fler bilder! –– En handgjord docka är unik, den är oftast gjord med tanke på just det barn som till slut ska få dockan. I den här boken kan du lära dig sy waldorfdockor. Här finns dockor för barnens olika åldrar. Till de riktigt små barnen passar tex en enklare knytdocka, påsdocka eller docka med fastsittande kläder. Dockans proportioner bestämmer vilket intryck dockan gör. Boken innehåller även mönster, sömnads- och stickbeskrivningar till dockornas kläder samt beskrivningar för att göra olika dockfrisyrer. I ett kapitel visas på hur man kan växtfärga garn och ullsaker till dockan och tova olika saker som tex stövlar, väskor och västar. I waldorfskolor världen runt syr barnen mjuka dockor av den typ som beskrivs i denna bok. Dockmodellen har spritt sig och sys numera i hemmen och på kurser och har kommit att kallas just waldorfdockor. Färg- och sv/v foton, streckteckningar, mönster. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Betala med Swish

WALDORFDOCKOR – Sy dockan själv och sy och sticka dockans kläder WALDORFDOCKOR – Sy dockan själv och sy och sticka dockans kläder WALDORFDOCKOR – Sy dockan själv och sy och sticka dockans kläder WALDORFDOCKOR – Sy dockan själv och sy och sticka dockans kläder WALDORFDOCKOR – Sy dockan själv och sy och sticka dockans kläder

Förlagsfakta

ISBN
9789153413417
Titel
Waldorfdockor
Författare
Karin Neuschütz
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsdatum
19980301
Omfång
96 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
430 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En handgjord docka är unik, den är oftast gjord med tanke på just det barn som till slut ska få dockan. I den här boken kan du lära dig sy waldorfdockor. Här finns dockor för barnens olika åldrar. Till de riktigt små barnen passar tex en enklare knytdocka, påsdocka eller docka med fastsittande kläder. Dockans proportioner bestämmer vilket intryck dockan gör. Boken innehåller även mönster, sömnads- och stickbeskrivningar till dockornas kläder samt beskrivningar för att göra olika dockfrisyrer. I ett kapitel visas på hur man kan växtfärga garn och ullsaker till dockan och tova olika saker som tex stövlar, väskor och västar. I waldorfskolor världen runt syr barnen mjuka dockor av den typ som beskrivs i denna bok. Dockmodellen har spritt sig och sys numera i hemmen och på kurser och har kommit att kallas just waldorfdockor. Färg-, sv/v foton, streckteckningar.