Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
SAKNAD

SAKNAD

Inbunden bok Natur & Kultur. 1 uppl. 2005. 271 sidor.

Nära nyskick. Inbunden / Kartonnage

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
912711158x
Titel
Saknad
Författare
Karin Alvtegen
Förlag
Natur & Kultur
Utgivningsår
2005
Omfång
271 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
25 x 226 mm Ryggbredd 140 mm
Vikt
408 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Sibylla Forsenström finns inte. Sedan femton år tillbaka lever hon helt utanför det etablerade samhällssystemet. Som en av Stockholms många uteliggare överlever hon dag för dag, med allt hon äger och har i sin ryggsäck.
Att skaffa mat för dagen och en tillräckligt avskild plats att sova på kräver hennes energi dygnets alla timmar. Det är något som hjälper henne att hålla tankarna borta från det förflutna, varför hennes liv har blivit som det är.

Så händer det som inte får hända. En natt råkar hon befinna sig på fel plats vid fel tillfälle. En man blir utsatt för ett brutalt mord, och allt för många tecken pekar på att det är Sibylla som är den skyldiga. Ingen har frågat efter henne på femton år, men plötsligt är hon Sveriges mest eftersökta person.

Överleva från dag till dag, det vet hon att hon klarar. Men nu gäller det att fly...

Karin Alvtegen är född 1965 och bosatt i Stockholm. Hon gjorde en uppmärksammad debut med Skuld 1998 och 2000 kom hennes andra thriller Saknad som belönades med Skandinaviska Kriminalsällskapets utmärkelse Glasnyckeln. Den nominerades också av Svenska Deckarakademin till "årets bästa svenska kriminalroman" och till Polonipriset. Även Svek som utkom 2003 har blivit en stor framgång och nominerades av Svenska Deckarakademin till "årets bästa kriminalroman" samt även till utmärkelsen Glasnyckeln. Hennes böcker är översatta till ca 20 språk och Universal Pictures har köpt filmrättigheterna till både Skuld och Saknad. Karin Alvtegen verkar även som manusförfattare för film och tv.