Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
40 år med Alfons Åberg och hans skapare Gunilla Bergström

40 år med Alfons Åberg och hans skapare Gunilla Bergström

Häftad bok.

Nyskick. Häftad, 88 sidor. Rabén & Sjögren (Polen, 2012). Text: Lena Kåreland, Lotta Olsson, Jan von Bonsdorff. I år fyller Alfons Åberg, en av Sveriges mest älskade barnbokskaraktärer, 40 år. Oräkneliga barn har delat Alfons vardagsgrubblerier, lek, våndor och glädjeämnen och minst lika många föräldrar har tagit både Alfons och hans pappa till sitt hjärta.Jubileumsboken är en hyllning till och presentation av både Alfons och hans skapare Gunilla Bergström med artiklar som går på djupet kring författaren och illustratören Gunilla Bergström, som resonerar kring Alfons och böckerna om honom ur både ett analytiskt och ett konstnärligt perspektiv och som berättar hur han egentligen kom till. Boken innehåller också korta beskrivningar av alla böckerna om Alfons i kronologisk ordning och en del om Alfons på film, på teater och i andra sammanhang utanför boken. Dessutom får läsaren en bild av Alfons ur ett internationellt perspektiv och vi för höra röster från personer för vilka Alfons betytt väldig mycket. Det är en fin, rikt illustrerad bok för Alfons-nördar men också för alla vuxna som helt enkelt bara gillar böckerna om Alfons Åberg och hans pappa. Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789129684667
Titel
40 år med Alfons Åberg och hans skapare Gunilla Bergström
Författare
Kåreland, Lena
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsår
2012
Omfång
88 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
180 x 262 mm Ryggbredd 9 mm
Vikt
360 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I år fyller Alfons Åberg, en av Sveriges mest älskade barnbokskaraktärer, 40 år. Oräkneliga barn har delat Alfons vardagsgrubblerier, lek, våndor och glädjeämnen och minst lika många föräldrar har tagit både Alfons och hans pappa till sitt hjärta.

Jubileumsboken är en hyllning till och presentation av både Alfons och hans skapare Gunilla Bergström med artiklar som går på djupet kring författaren och illustratören Gunilla Bergström, som resonerar kring Alfons och böckerna om honom ur både ett analytiskt och ett konstnärligt perspektiv och som berättar hur han egentligen kom till. Boken innehåller också korta beskrivningar av alla böckerna om Alfons i kronologisk ordning och en del om Alfons på film, på teater och i andra sammanhang utanför boken. Dessutom får läsaren en bild av Alfons ur ett internationellt perspektiv och vi för höra röster från personer för vilka Alfons betytt väldig mycket. Det är en fin, rikt illustrerad bok för Alfons-nördar men också för alla vuxna som helt enkelt bara gillar böckerna om Alfons Åberg och hans pappa.