Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Boken om Pilates

Boken om Pilates

Inbunden med invändig spiralrygg.

Nyskick. - Vill du ha mer tilltalande utseende, må bättre och bli smalare och mer vältränad? Vill du få ny vitalitet och samtidigt känna den harmonisk och självsäker? Med pilatesmetoden kan du uppnå såväl dessa mål som mycket annat. De lugna, flytande rörelserna i kombination med en fokuserad koncentration och en medveten, djup andhämtning hjälper dig till en holistisk livssyn som både kropp och själ har glädje av. Den här innehållsrika och instruktiva handledningen omfattar: - omsorgsfullt utformade och kompletta övningsprogram. - pilates historia och filosofi. - information om hur kroppen fungerar. - information om andningsteknik och koncentrationsförmåga. - hjälp till visualisering, avslappning och motivation. - fysiska övningar som sträcker, stärker och tonar muskulaturen.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
1405468076
Titel
Boken om Pilates : så förbättrar du muskelton och rörlighet och blir samtidigt starkare
Författare
Joyce Gavin
Förlag
Läsförlaget
Utgivningsår
2006
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Spiral
Mått
177 x 226 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
530 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Boken om Pilates Vill du ha mer tillalande utseende, må bättre och bli smalare och mer värtränad? Vill du få ny vitalitet och samtidigt känna den harmonisk och självsäker? Med pilatesmedtoden kan du uppnå såväl dessa mål som mycket annat. De lugnaa, flytande rörelserna i kombination med en fokuserad koncentration och en medveten, djup andhämtning hjälper dig till en holistisk livssyn som både kropp coh själ har gjädje av. Den här innehållsrika och instruktiva handledningen omfattar: - omsorgsfullt utformade och kompletta övningsprogram. - pilates historia och filosofi. - information om hur kroppen fungerar. - information om andningsteknik och koncentrationsförmåga. - hjälp till visualisering, avslappning och motivation. - fysiska övningar som sträcker, stärker och tonar muskulaturen.