Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Djur

Djur

Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2006. 159 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Brandlarmet gick klockan 03.50 i den isande vinternatten. Ljudet var öronbedövande och någon rusade runt i studenthemmets korridor och bankade på dörrarna. Flickorna samlades ute på gårdsplanen, paniken gjorde dem upprymda. Men nu såg de – röken och eldslågorna kom inte från deras hus, det var utanför campus, borta vid lärarbostäderna.
Som 20-åring vid Catamount College blir Gillian Brauer förälskad – i poesi, i den karismatiske läraren Andre Harrow och hans hustru Dorcas som är en kontroversiell skulptris. Deras bohemiska livsstil, deras avsides belägna hus och nattliga hemligheter utövar en oemotståndlig lockelse på henne. Lust, spänning och ångest väntar. Gillian Brauer är på väg ner i helvetet. Utgallrad inplastad biblioteksbok med sedvanlig märkning.

Enhetsfrakt till Sweden: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9100109746
Titel
Djur
Författare
Joyce Carol Oates
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2006
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
133 x 206 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
297 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Brandlarmet gick klockan 03.50 i den isande vinternatten. Ljudet var öronbedövande och någon rusade runt i studenthemmets korridor och bankade på dörrarna. Flickorna samlades ute på gårdsplanen, paniken gjorde dem upprymda. Men nu såg de – röken och eldslågorna kom inte från deras hus, det var utanför campus, borta vid lärarbostäderna.
  Som 20-åring vid Catamount College blir Gillian Brauer förälskad – i poesi, i den karismatiske läraren Andre Harrow och hans hustru Dorcas som är en kontroversiell skulptris. Deras bohemiska livsstil, deras avsides belägna hus och nattliga hemligheter utövar en oemotståndlig lockelse på henne. Lust, spänning och ångest väntar. Gillian Brauer är på väg ner i helvetet.Joyce Carol Oates visar sitt mästerskap i det lilla formatet när hon efter Våld – en historia om kärlek återkommer med en roman om några unga collegeflickor, om passion och besatthet, om missbruk av tilliten, i en idyll som förvandlas till mardröm.”Oates är strålande när hon avslöjar den blandning av fräckhet och sårbarhet som finns hos unga kvinnor.” – Los Angeles Times "En liten juvel… Oates gör oss inte besvikna, inte heller skriver hon ett ord för mycket.” – Washington Post Book World ”Storartad… Djur är något av en jeu d´esprit noir… Kortromanens form är exakt rätt.” – New York Review of Books