Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Våga säga Ja till Livet! - om att övervinna borderline

Våga säga Ja till Livet! - om att övervinna borderline

av

Häftad bok. Vulkan. 2014. 156 sidor.

Nära nyskick. utgallrad av biblioteket."Återhämtning från psykisk ohälsa är möjligt" och ja... man kan bli bättre, som psykologen sa till Jouanita. Cirka 75 % av de som får diagnosen borderline (även kallad Emotionell Instabil Personlighetsstörning) återhämtar sig visar forskningen. Men hur gör man? I denna bok får du följa med Jouanitas återhämtningsresa från diagnosen borderline, svår depression med ätstörning och ångest. Du får ta del av hennes tveksamhet till att Våga Säga Ja till livet d.v.s. fortsättningsarbetet från första boken men även ta del av det enorma arbetet som hon har lagt ner för att slutligen ta det stora steget av att "Leva i livet". Vidare berättar Jouanita om de olika återhämtningsstrategier som leder till stor utmaning och som ger enorma framsteg till hennes återhämtning.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish


Förlagsfakta

ISBN
9789163744433
Titel
Våga säga Ja till Livet! - om att övervinna borderline
Författare
Jouanita Törnström
Förlag
Vulkan
Utgivningsdatum
20140131
Omfång
156 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
156 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Återhämtning från psykisk ohälsa är möjligt" och ja… man kan bli bättre, som psykologen sa till Jouanita. Cirka 75 % av de som får diagnosen borderline (även kallad Emotionell Instabil Personlighetsstörning) återhämtar sig visar forskningen. Men hur gör man? I denna bok får du följa med Jouanitas återhämtningsresa från diagnosen borderline, svår depression med ätstörning och ångest. Du får ta del av hennes tveksamhet till att Våga Säga Ja till livet d.v.s. fortsättningsarbetet från första boken men även ta del av det enorma arbetet som hon har lagt ner för att slutligen ta det stora steget av att ”Leva i livet”. Vidare berättar Jouanita om de olika återhämtningsstrategier som leder till stor utmaning och som ger enorma framsteg till hennes återhämtning. Denna bok är en fortsättning till Ansiktet bakom masken – om att vara borderline, 2004 där Jouanita fortsätter berättandet i dagboksform och beskriver hur livet successivt ter sig framåt och hur återhämtningsprocessens tar sig i form. Boken är dock en fristående fortsättning och kan med nöje läsas separat. Har du läst första boken Ansiktet bakom masken – om att vara borderline, då vill du inte missa den här! Jouanita Törnström, återhämtningskonsult inom psykiatri i eget företag som har lärt sig av livet – man får bara inte ge upp, för ger man upp då kan det inte bli en förändring!