-
Soppa, potage & buljong
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2018. 152 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127158672
- Titel
- Soppa, potage & buljong
- Författare
- Myllymäki, Tommy
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 760 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken om soppor och dess varianter är Tommy Myllymäkis sjätte kokbok och kanske den allra bästa. Dels har han intresserat sig för soppor och de är utmärkta. Dels är sopporna mycket varierade, vilket gör boken i högsta grad användbar. Recepten är tydliga och lätta att följa.
Per Björgell, BTJ-häftet nr 23, 2018
En soppa kan vara den mest vardagliga och okomplicerade rätten, snabblagad, billig och praktisk. En annan soppa kan istället vara oerhört exklusiv och komplex, en rätt där den klassiska matlagningskonsten verkligen kan blixtra till och göra rätten till en riktigt stor upplevelse. Båda typerna av soppor fyller sitt syfte. Soppor är oftast inte särskilt komplicerade, men de är heller inte de mest förlåtande av rätter. Därför måste man ha ganska klart för sig hur soppans olika komponenter behöver balanseras mot varandra, hur soppans konsistens påverkar upplevelsen av att äta den, och hur man lyckas landa i ett resultat som blir tillräckligt fylligt och intressant för att inte bli tråkigt. I bokens 80-tal recept ingår klara soppor, gräddiga soppor, mixade soppor, kalla soppor, buljonger och potager. Du lär dig snabbt hur du med några få grundtekniker i bagaget kan variera smaksättningarna i det oändliga. Med en huvudråvara som till exempel blomkål går det att göra hur mycket som helst, och en enkel buljong kan i högsta grad bli något sofistikerat om du ger dig tid att göra ett bra förarbete. Vissa soppor kräver rätt handlag, som till exempel grönsakssoppor, andra som oxsvanssoppa, kräver tid och tålamod. I boken hittar du både svenska husmansklassiker, rustika och exklusiva soppor från de sydeuropeiska köken, ramen och buljonger.
Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar. 2019 öppnar han en ny restaurang på Djurgården och är kreativ ledare för bland annat Taverna Brillo, Sturehof, Riche och Ulriksdals Wärdshus i Stockholm. Tommy har tidigare gett ut Sallad, Kött, vilt & fågel, Fisk & skaldjur, Grönsaker – tillbehör & garnityr och Såser.
De bästa kockarna brukar ibland göra kokböcker som är både pretentiösa och komplicerade. Det lysande undantaget är de av Tommy Myllymäki. Denna om soppor är både inspirerande och användbar. Här finns recept på allt från vardaglig korvsoppa till elegant vichyssoise med löjrom. Instruktionerna är tydliga och enkla att följa. Och visst borde vi alla äta mer soppa.
SvD
Med stjärnkocken Tommy Myllymäkis nya kokbok kan du bli ett riktigt sopp-proffs, både till vardag och fest. /…/Med kokboken i handen kan du också bli en soppkonnässör.
TARA
Lär dig laga höstens hippaste soppor!
KingMagazine
Superrecept på soppor - såväl klassiska som moderna. Passar både nybörjare och mer vana.
Allt om mat
Stjärnkocken Tommy Myllymäkis nya kokbok fokuserar på en rätt som kan vara både vardaglig och snabblagad, men även oerhört exklusiv och komplex.
Västerbottenskuriren
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127158672 -
Soppa, potage & buljong
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2018. 152 sidor.
Nyskick. FÖRFATTARSIGNERAD. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127158672
- Titel
- Soppa, potage & buljong
- Författare
- Myllymäki, Tommy
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 760 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken om soppor och dess varianter är Tommy Myllymäkis sjätte kokbok och kanske den allra bästa. Dels har han intresserat sig för soppor och de är utmärkta. Dels är sopporna mycket varierade, vilket gör boken i högsta grad användbar. Recepten är tydliga och lätta att följa.
Per Björgell, BTJ-häftet nr 23, 2018
En soppa kan vara den mest vardagliga och okomplicerade rätten, snabblagad, billig och praktisk. En annan soppa kan istället vara oerhört exklusiv och komplex, en rätt där den klassiska matlagningskonsten verkligen kan blixtra till och göra rätten till en riktigt stor upplevelse. Båda typerna av soppor fyller sitt syfte. Soppor är oftast inte särskilt komplicerade, men de är heller inte de mest förlåtande av rätter. Därför måste man ha ganska klart för sig hur soppans olika komponenter behöver balanseras mot varandra, hur soppans konsistens påverkar upplevelsen av att äta den, och hur man lyckas landa i ett resultat som blir tillräckligt fylligt och intressant för att inte bli tråkigt. I bokens 80-tal recept ingår klara soppor, gräddiga soppor, mixade soppor, kalla soppor, buljonger och potager. Du lär dig snabbt hur du med några få grundtekniker i bagaget kan variera smaksättningarna i det oändliga. Med en huvudråvara som till exempel blomkål går det att göra hur mycket som helst, och en enkel buljong kan i högsta grad bli något sofistikerat om du ger dig tid att göra ett bra förarbete. Vissa soppor kräver rätt handlag, som till exempel grönsakssoppor, andra som oxsvanssoppa, kräver tid och tålamod. I boken hittar du både svenska husmansklassiker, rustika och exklusiva soppor från de sydeuropeiska köken, ramen och buljonger.
Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar. 2019 öppnar han en ny restaurang på Djurgården och är kreativ ledare för bland annat Taverna Brillo, Sturehof, Riche och Ulriksdals Wärdshus i Stockholm. Tommy har tidigare gett ut Sallad, Kött, vilt & fågel, Fisk & skaldjur, Grönsaker – tillbehör & garnityr och Såser.
De bästa kockarna brukar ibland göra kokböcker som är både pretentiösa och komplicerade. Det lysande undantaget är de av Tommy Myllymäki. Denna om soppor är både inspirerande och användbar. Här finns recept på allt från vardaglig korvsoppa till elegant vichyssoise med löjrom. Instruktionerna är tydliga och enkla att följa. Och visst borde vi alla äta mer soppa.
SvD
Med stjärnkocken Tommy Myllymäkis nya kokbok kan du bli ett riktigt sopp-proffs, både till vardag och fest. /…/Med kokboken i handen kan du också bli en soppkonnässör.
TARA
Lär dig laga höstens hippaste soppor!
KingMagazine
Superrecept på soppor - såväl klassiska som moderna. Passar både nybörjare och mer vana.
Allt om mat
Stjärnkocken Tommy Myllymäkis nya kokbok fokuserar på en rätt som kan vara både vardaglig och snabblagad, men även oerhört exklusiv och komplex.
Västerbottenskuriren
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127158672 -
Det vegetariska köket : Den goda gröna maten...
Inbunden bok. Prisma Bokförlag. 3:e uppl. 2007. 224 sidor.
Mycket gott skick. Se namnen på över 300 recept som ligger inom parenteser på titel rutan där uppe!.Pärm slagen lite på hörnen. Bladen med ny skick. Oläst. delvis illustrerad med färg teckningar. Stor format : 24,5 cm x 17,7 cm. 751 gram. (låda20240402-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151849560
- Titel
- Det vegetariska köket : den goda gröna maten från hela världen
- Författare
- Lotta Brinck
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 763 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt fler äter alltmer grönt och hoppar över kött, korv, kyckling och kanske även fisk och skaldjur. Vi gör det för att grön mat är så god, doftar så härligt och för att den ofta blir så vacker. Eller helt enkelt för att vi mår bra av att äta vegetariskt. Det är nyttigt, sunt och hälsosamt. Att äta mycket grönt medför dessutom att man äter lite mer på naturens villkor.
Huvuddelen av boken består av över 300 recept. De allra flesta maträtterna är helgröna men en betydande del är ovo-laktovegetariska, dvs. de innehåller också ägg och mjölkprodukter. I de fallen finns det tips om hur man enkelt och läckert gör rätten rent vegansk.
Inspirationen är hämtad från när och fjärran! Här finns de läckraste och bästa vegetariska maträtterna från all världens kök: medelhavsmat förstås och mängder av inspirerande recept från Europa, Mellanöstern, Afrika, indien, Thailand, Kina, Japan, Latinamerika. Frukosten är ett viktigt mål,som får sitt eget kapitel. Liksom drycker.
Dessutom finns kapitel om näringslära, råd om hur man bygger upp ett genomtänkt basskafferi, hur man utnyttjar säsongernas möjligheter, tips på utmärkta rätter med ingredienser som alltid är billiga, osv.
Boken utkom första gången 2002
Prisma Bokförlag 3:e 9789151849560 -
Soppa, potage & buljong
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2018. 152 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127158672
- Titel
- Soppa, potage & buljong
- Författare
- Myllymäki, Tommy
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 760 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken om soppor och dess varianter är Tommy Myllymäkis sjätte kokbok och kanske den allra bästa. Dels har han intresserat sig för soppor och de är utmärkta. Dels är sopporna mycket varierade, vilket gör boken i högsta grad användbar. Recepten är tydliga och lätta att följa.
Per Björgell, BTJ-häftet nr 23, 2018
En soppa kan vara den mest vardagliga och okomplicerade rätten, snabblagad, billig och praktisk. En annan soppa kan istället vara oerhört exklusiv och komplex, en rätt där den klassiska matlagningskonsten verkligen kan blixtra till och göra rätten till en riktigt stor upplevelse. Båda typerna av soppor fyller sitt syfte. Soppor är oftast inte särskilt komplicerade, men de är heller inte de mest förlåtande av rätter. Därför måste man ha ganska klart för sig hur soppans olika komponenter behöver balanseras mot varandra, hur soppans konsistens påverkar upplevelsen av att äta den, och hur man lyckas landa i ett resultat som blir tillräckligt fylligt och intressant för att inte bli tråkigt. I bokens 80-tal recept ingår klara soppor, gräddiga soppor, mixade soppor, kalla soppor, buljonger och potager. Du lär dig snabbt hur du med några få grundtekniker i bagaget kan variera smaksättningarna i det oändliga. Med en huvudråvara som till exempel blomkål går det att göra hur mycket som helst, och en enkel buljong kan i högsta grad bli något sofistikerat om du ger dig tid att göra ett bra förarbete. Vissa soppor kräver rätt handlag, som till exempel grönsakssoppor, andra som oxsvanssoppa, kräver tid och tålamod. I boken hittar du både svenska husmansklassiker, rustika och exklusiva soppor från de sydeuropeiska köken, ramen och buljonger.
Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar. 2019 öppnar han en ny restaurang på Djurgården och är kreativ ledare för bland annat Taverna Brillo, Sturehof, Riche och Ulriksdals Wärdshus i Stockholm. Tommy har tidigare gett ut Sallad, Kött, vilt & fågel, Fisk & skaldjur, Grönsaker – tillbehör & garnityr och Såser.
De bästa kockarna brukar ibland göra kokböcker som är både pretentiösa och komplicerade. Det lysande undantaget är de av Tommy Myllymäki. Denna om soppor är både inspirerande och användbar. Här finns recept på allt från vardaglig korvsoppa till elegant vichyssoise med löjrom. Instruktionerna är tydliga och enkla att följa. Och visst borde vi alla äta mer soppa.
SvD
Med stjärnkocken Tommy Myllymäkis nya kokbok kan du bli ett riktigt sopp-proffs, både till vardag och fest. /…/Med kokboken i handen kan du också bli en soppkonnässör.
TARA
Lär dig laga höstens hippaste soppor!
KingMagazine
Superrecept på soppor - såväl klassiska som moderna. Passar både nybörjare och mer vana.
Allt om mat
Stjärnkocken Tommy Myllymäkis nya kokbok fokuserar på en rätt som kan vara både vardaglig och snabblagad, men även oerhört exklusiv och komplex.
Västerbottenskuriren
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127158672 -
5:2-dieten - kokboken : 150 recept för halvfa...
Häftad bok. Bonnier Fakta Bokförlag. 1:a svenska uppl. 2014. 224 sidor.
Mycket gott skick. Se namnen på de 150 recept som ligger på titel rutan där upe! Pärm sliten mest på kanter. Bladen med ny skick. Inga anteckningar. Oläst. Recepten är delvis illustrerade ungefär 50% med färg bilder. Stor format : 22,7 cm x 17,3 cm. låda20240229-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174244298
- Titel
- 5:2-dieten - kokboken : 150 recept för halvfasta
- Författare
- Spencer, Mimi
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 173 x 226 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 662 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I 5:2-dieten – kokboken bjuder författaren och matskribenten Mimi Spencer och näringsfysiologen Sarah Schenker på 150 utsökta, näringsrika lågkalori-recept som hjälper dig att följa 5:2-dieten i din vardag. Boken är en uppföljare till den mycket uppmärksammade dietboken av läkaren Michael Mosley och Mimi Spencer, 5:2-dieten – friskare, smalare, längre liv med halvfasta. Den rikt illustrerade kokboken omfattar allt från enkla frukostar till riktigt läckra middagar. Alla recept har uppgifter om hur många kalorier som ingår och särskilt nyttiga näringsämnen. I boken finns också praktiska måltidsplanerare, både för kvinnor och för män. Författarna ger oss också en rad smarta tips om vilka basvaror man bör ha i sitt skafferi när man följer 5:2-dieten samt tips på rätter som går snabbt att laga när man har knappt om tid. 5:2-dieten, eller halvfasta, är det senaste inom hälsa och redan uppmärksammat i svenska tidningar och på bloggar. Ät som vanligt fem dagar i veckan och halvfasta två dagar, men med riktig mat. De vetenskapliga bevisen är entydiga: minskat kaloriintag gör dig friskare och du lever längre – och på köpet går du ner i vikt! 5:2-dieten – kokboken är ett perfekt komplement till Michael Mosley och Mimi Spencers textbok om 5:2-dieten. Måltiderna som dukas upp kommer att få dig att längta till fastedagarna. Du kommer också att gå ner i vikt och du kommer att njuta under tiden! Michael Mosley har skrivit bokens förord. Han lever som han lär och halvfastar måndag och torsdag varje vecka, dvs. lever på 600 kalorier två dagar i veckan och äter precis som vanligt de övriga fem dagarna.
Bonnier Fakta Bokförlag 1:a svenska 9789174244298 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113071473
- Titel
- Soppa, fond & buljong
- Författare
- Lundin, Cecilia - Turunen, Malin - Drevstam, Charlie - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 285 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 828 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Soppan är hetare än någonsin. I New York och London säljs buljong och soppa som snabbmat. Här hemma står soppan åter på köksborden och får följa med i termos till jobblunchen.
Soppa är smart mat. Den utgår ifrån en enkel grund men är lätt att variera i det oändliga. Bara genom att byta ut ett par ingredienser går man från matig till lyxig, från traditionell till trendig. Att laga en soppa är också ett utmärkt sätt att göra det mesta av råvarorna.
I Soppa, fond och buljong låter Allt om Mat det bästa från den svenska mathistorien möta det senaste från den gastronomiska världen.
Testa något nytt i form av Crispy tofuramen eller Pochas a la riojajna. Värm upp gästerna med Skördesoppa med örtcrème eller förgyll vardagen med Pasta e fagioli. I boken presenteras 100 recept med såväl svenska husmanssoppor som nya, oemotståndliga varianter med influenser från hela världen. Dessutom ägnas ett stort avsnitt åt buljonger och fonder, för den som vill göra sin egen.
Norstedts 1 9789113071473 -
Philips kokbok för mikrovågsugnar ( Ca 250 re...
Häftad bok. Philips Försäljning AB. 96 sidor.
Mycket gott skick. Se de ca. 250 recept inom parenteser på titel rutan där uppe! Pärm sliten lite på kanter. Bladen son nya. Inga anteckningar. Stor format : 29,5 cm x 20,8 cm. 418 gram. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPhilips Försäljning AB -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113071473
- Titel
- Soppa, fond & buljong
- Författare
- Lundin, Cecilia - Turunen, Malin - Drevstam, Charlie - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 285 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 828 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Soppan är hetare än någonsin. I New York och London säljs buljong och soppa som snabbmat. Här hemma står soppan åter på köksborden och får följa med i termos till jobblunchen.
Soppa är smart mat. Den utgår ifrån en enkel grund men är lätt att variera i det oändliga. Bara genom att byta ut ett par ingredienser går man från matig till lyxig, från traditionell till trendig. Att laga en soppa är också ett utmärkt sätt att göra det mesta av råvarorna.
I Soppa, fond och buljong låter Allt om Mat det bästa från den svenska mathistorien möta det senaste från den gastronomiska världen.
Testa något nytt i form av Crispy tofuramen eller Pochas a la riojajna. Värm upp gästerna med Skördesoppa med örtcrème eller förgyll vardagen med Pasta e fagioli. I boken presenteras 100 recept med såväl svenska husmanssoppor som nya, oemotståndliga varianter med influenser från hela världen. Dessutom ägnas ett stort avsnitt åt buljonger och fonder, för den som vill göra sin egen.
9789113071473 -
Soppa, fond & buljong
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Norstedt. uppl.1. 2015. 151 s. lättare skav i kanter på pärm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113071473
- Titel
- Soppa, fond & buljong
- Författare
- Lundin, Cecilia - Turunen, Malin - Drevstam, Charlie - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 285 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 828 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Soppan är hetare än någonsin. I New York och London säljs buljong och soppa som snabbmat. Här hemma står soppan åter på köksborden och får följa med i termos till jobblunchen.
Soppa är smart mat. Den utgår ifrån en enkel grund men är lätt att variera i det oändliga. Bara genom att byta ut ett par ingredienser går man från matig till lyxig, från traditionell till trendig. Att laga en soppa är också ett utmärkt sätt att göra det mesta av råvarorna.
I Soppa, fond och buljong låter Allt om Mat det bästa från den svenska mathistorien möta det senaste från den gastronomiska världen.
Testa något nytt i form av Crispy tofuramen eller Pochas a la riojajna. Värm upp gästerna med Skördesoppa med örtcrème eller förgyll vardagen med Pasta e fagioli. I boken presenteras 100 recept med såväl svenska husmanssoppor som nya, oemotståndliga varianter med influenser från hela världen. Dessutom ägnas ett stort avsnitt åt buljonger och fonder, för den som vill göra sin egen.
9789113071473 -
Soppa, fond & buljong
Inbunden bok.
Nära nyskick. Allt om Mat 2015. 152s. Fotoillustrerad i färg. Mått 28x20 cm. Inbundet klotryggsband med tryckta pärmar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Mathias Pilblads kyckling på fredag ( de 44 r...
Häftad bok. Prisma Bokförlag. 1:a uppl. 2002. 96 sidor.
Mycket gott skick. Se namnen på de 44 recept inom parenteser på ttel rutan där uppe. Spiralbindning. Färg bild till varje recept. Små slitage på pärms kanter. Inga anteckningar. 27 cm x 16,2 cm. 408 gram. (senare låda20240203-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151840413
- Titel
- Mathias Pilblads kyckling på fredag
- Författare
- Pilblad, Mathias
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 150 x 270 mm
- Vikt
- 416 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vi äter mer kyckling och kalkon än någonsin! Dags alltså för en inspirerande kokbok som erbjuder en mängd varierande recept på vad man kan åstadkomma med dessa omtyckta råvaror.
Mathias Pilblad, med bakgrund i svenska kocklandslaget, bjuder här på massor av läckra recept med inspiration från världens alla hörn. Resultatet blir festmat och vardagsmat i en härlig blandning!
Prisma Bokförlag 1:a 9789151840413 -
Soppa, fond & buljong
Inbunden bok.
ISBN 9789186187750
Mycket gott skick. / nära nyskick. Allt om Mat 2015. 152 sidor. 28x20 cm. Klotryggsband.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9789186187750 -
Kinesisk mat - Lätt och läckert ( de 100 rece...
Inbunden bok. Informationsförlaget. 1:a svenska uppl. 1984. 94 sidor.
Mycket gott skick. Se de 100 recept inom parenteser på titel rutan där uppe. Pärm sliten lite på hörnen. Bladen med bra skick. Färgbild till varje recept. 21,9 cm x 12 cm. 234 gram. (låda20230724-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9177360605
- Titel
- Kinesisk mat
- Författare
- Ellwood, Caroline - Telegin, Marie Louise
- Förlag
- Stockholm : Informationsförl
- Språk
- Svenska
Informationsförlaget 1:a svenska 9177360605 -
Gott med fågel : 110 läckra recept på fågel (...
Häftad bok. 48 sidor.
Mycket gott skick. Se namnen på 110 recept inom parenteser på titel rutan där uppe. Pärm sliten en aning på kanter. Sista några bladen har vid kanten ofarliga vita fläckar. 21 cm x 21 cm. 205 gram. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Stora Pasta kokboken ( orig. titel : The Esse...
Inbunden bok. Läsförlaget. 1:a svenska uppl. 2007. 304 sidor.
Mycket gott skick. Se alla 273 recept inom parenteser på titel rutan där uppe. Pärm sliten en aning. Bladen i topp skick. Inga anteckningar. Rikt illustrerad med färg foto. Stor format : 28,5 cm x 21,8 cm. 1409 gram. (låda20230521-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789179024543
- Titel
- Stora Pasta kokboken
- Författare
- Ahlström Koch, Katrin - Bader, Jon - Martin, Luis
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2007
- Bandtyp
- Övrigt
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
Läsförlaget 1:a svenska 9789179024543 -
Sås med olivolja : ( de 32 recept är : Sås me...
Inbunden bok. Di Luca & Di Luca AB. 1:a uppl. 2000. 64 sidor.
Nära nyskick. Pytte små slitage på pärms kanterna. Varje recept illustrerad med färg foto. Spiral bindning. 22,3 cm x 21,1 cm. 410 gram. (låda20230521-2?0).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163098499
- Titel
- Sås med olivolja : och 32 goda recept
- Författare
- Di Luca, Fernando - Paborn, Sara - Bylund, Lilian
- Förlag
- Stockholm : Di Luca & Di Luca
- Utgivningsår
- 2000
- Språk
- Svenska
Di Luca & Di Luca AB 1:a 9789163098499 -
SOPPA, POTAGE & BULJONG
Inbunden bok. Natur & Kultur . 2018. 152 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
En soppa kan vara den mest vardagliga och okomplicerade rätten, snabblagad, billig och praktisk. En annan soppa kan istället vara oerhört exklusiv och komplex, en rätt där den klassiska matlagningskonst läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127158672
- Titel
- Soppa, potage & buljong
- Författare
- Myllymäki, Tommy
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 760 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken om soppor och dess varianter är Tommy Myllymäkis sjätte kokbok och kanske den allra bästa. Dels har han intresserat sig för soppor och de är utmärkta. Dels är sopporna mycket varierade, vilket gör boken i högsta grad användbar. Recepten är tydliga och lätta att följa.
Per Björgell, BTJ-häftet nr 23, 2018
En soppa kan vara den mest vardagliga och okomplicerade rätten, snabblagad, billig och praktisk. En annan soppa kan istället vara oerhört exklusiv och komplex, en rätt där den klassiska matlagningskonsten verkligen kan blixtra till och göra rätten till en riktigt stor upplevelse. Båda typerna av soppor fyller sitt syfte. Soppor är oftast inte särskilt komplicerade, men de är heller inte de mest förlåtande av rätter. Därför måste man ha ganska klart för sig hur soppans olika komponenter behöver balanseras mot varandra, hur soppans konsistens påverkar upplevelsen av att äta den, och hur man lyckas landa i ett resultat som blir tillräckligt fylligt och intressant för att inte bli tråkigt. I bokens 80-tal recept ingår klara soppor, gräddiga soppor, mixade soppor, kalla soppor, buljonger och potager. Du lär dig snabbt hur du med några få grundtekniker i bagaget kan variera smaksättningarna i det oändliga. Med en huvudråvara som till exempel blomkål går det att göra hur mycket som helst, och en enkel buljong kan i högsta grad bli något sofistikerat om du ger dig tid att göra ett bra förarbete. Vissa soppor kräver rätt handlag, som till exempel grönsakssoppor, andra som oxsvanssoppa, kräver tid och tålamod. I boken hittar du både svenska husmansklassiker, rustika och exklusiva soppor från de sydeuropeiska köken, ramen och buljonger.
Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar. 2019 öppnar han en ny restaurang på Djurgården och är kreativ ledare för bland annat Taverna Brillo, Sturehof, Riche och Ulriksdals Wärdshus i Stockholm. Tommy har tidigare gett ut Sallad, Kött, vilt & fågel, Fisk & skaldjur, Grönsaker – tillbehör & garnityr och Såser.
De bästa kockarna brukar ibland göra kokböcker som är både pretentiösa och komplicerade. Det lysande undantaget är de av Tommy Myllymäki. Denna om soppor är både inspirerande och användbar. Här finns recept på allt från vardaglig korvsoppa till elegant vichyssoise med löjrom. Instruktionerna är tydliga och enkla att följa. Och visst borde vi alla äta mer soppa.
SvD
Med stjärnkocken Tommy Myllymäkis nya kokbok kan du bli ett riktigt sopp-proffs, både till vardag och fest. /…/Med kokboken i handen kan du också bli en soppkonnässör.
TARA
Lär dig laga höstens hippaste soppor!
KingMagazine
Superrecept på soppor - såväl klassiska som moderna. Passar både nybörjare och mer vana.
Allt om mat
Stjärnkocken Tommy Myllymäkis nya kokbok fokuserar på en rätt som kan vara både vardaglig och snabblagad, men även oerhört exklusiv och komplex.
Västerbottenskuriren
Natur & Kultur 9789127158672 -
Fisk och skaldjur - En samling läckra recept...
Inbunden bok. Replik in Sweden AB / Parragon Books Ltd. 1:a svenska uppl. 240 sidor.
ISBN 9781407588278
Nära nyskick. Se alla 112 recept inom parenteser på titel rutan där uppe. Pytte små slitage på pärms hörnen. Varje recept illustrerad med en hel sidan med färg foto. 21,8 cm x 16,6 cm. 653 gram. (låda20230516-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKReplik in Sweden AB / Parragon Books Ltd. 1:a svenska 9781407588278 -
Italienska köket när det är som bäst ( de 117...
Inbunden bok. Informationsförlaget Schönkopf Editions AB. 1:a svenska uppl. 1983. 96 sidor.
Mycket gott skick. Se alla 117 recept inom parenteser på italienska och på svenska på titel rutan. Pärm sliten lite på hörnen. Bladen i topp skick. Inga anteckningar. Rikt illustrerad me färg foto. Stor format : 32,5 cm x 24,2 cm. 709 gram. (låda20230516-2?09. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9177360117
- Titel
- Italienska köket när det är som bäst
- Författare
- Reynolds, Mary - Thölén, Eivor - Thölén, Lennart
- Förlag
- Stockholm : Informationsförl
- Språk
- Svenska
Informationsförlaget Schönkopf Editions AB 1:a svenska 9177360117 -
Tio grönsaker och en tryffel : Mat med vin fr...
Inbunden bok. Prisma Bokförlag. 1:a uppl. 1999. 175 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Se alla de 55 recept inom parenteser under titel rutan där uppe. Boken nästan som ny. Oläst. Varje recept illustrerad med en hel sidan med färg foto. 24,8 cm x 16,7 cm. 681 gram. (låda20230512-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151835228
- Titel
- Tio grönsaker och en tryffel : Mat med vin från en svensk vingård i södra Frankrike
- Författare
- Ebba Wachtmeister - Anna Sif Olafsson - Lars Torstenson - Anette Dieng
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 697 g
- Språk
- Svenska
Prisma Bokförlag 1:a 9789151835228 -
Ångkoka ( de 60 recept är : ( ur innehåll ) :...
Inbunden bok. Zenario Sweden AB / Mixoft Publishing AB. 1:a tryckningen, 1:a uppl. 2002. 138 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Se alla de 60 recept inom parenteser under titel rutan där uppe. Omslaget sliten lite med en rak lång 2 cm punkterings skada vid ryggen. Resten är som ny. Oläst. Varje recept har en hel sida illustration med färg foto. Stor format : 23,2 cm x 23,1 cm. 739 läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197422161
- Titel
- Ångkoka
- Författare
- Bodin, Hélène
- Förlag
- Zenariod
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 138 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare författare: Bodin, Hélène
Ytterligare fotografer: Nilsson, Pepe
Zenario Sweden AB / Mixoft Publishing AB 1:a tryckningen, 1:a 9789197422161 -
Soppa, potage & buljong
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2018. 152 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127158672
- Titel
- Soppa, potage & buljong
- Författare
- Myllymäki, Tommy
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 760 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken om soppor och dess varianter är Tommy Myllymäkis sjätte kokbok och kanske den allra bästa. Dels har han intresserat sig för soppor och de är utmärkta. Dels är sopporna mycket varierade, vilket gör boken i högsta grad användbar. Recepten är tydliga och lätta att följa.
Per Björgell, BTJ-häftet nr 23, 2018
En soppa kan vara den mest vardagliga och okomplicerade rätten, snabblagad, billig och praktisk. En annan soppa kan istället vara oerhört exklusiv och komplex, en rätt där den klassiska matlagningskonsten verkligen kan blixtra till och göra rätten till en riktigt stor upplevelse. Båda typerna av soppor fyller sitt syfte. Soppor är oftast inte särskilt komplicerade, men de är heller inte de mest förlåtande av rätter. Därför måste man ha ganska klart för sig hur soppans olika komponenter behöver balanseras mot varandra, hur soppans konsistens påverkar upplevelsen av att äta den, och hur man lyckas landa i ett resultat som blir tillräckligt fylligt och intressant för att inte bli tråkigt. I bokens 80-tal recept ingår klara soppor, gräddiga soppor, mixade soppor, kalla soppor, buljonger och potager. Du lär dig snabbt hur du med några få grundtekniker i bagaget kan variera smaksättningarna i det oändliga. Med en huvudråvara som till exempel blomkål går det att göra hur mycket som helst, och en enkel buljong kan i högsta grad bli något sofistikerat om du ger dig tid att göra ett bra förarbete. Vissa soppor kräver rätt handlag, som till exempel grönsakssoppor, andra som oxsvanssoppa, kräver tid och tålamod. I boken hittar du både svenska husmansklassiker, rustika och exklusiva soppor från de sydeuropeiska köken, ramen och buljonger.
Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar. 2019 öppnar han en ny restaurang på Djurgården och är kreativ ledare för bland annat Taverna Brillo, Sturehof, Riche och Ulriksdals Wärdshus i Stockholm. Tommy har tidigare gett ut Sallad, Kött, vilt & fågel, Fisk & skaldjur, Grönsaker – tillbehör & garnityr och Såser.
De bästa kockarna brukar ibland göra kokböcker som är både pretentiösa och komplicerade. Det lysande undantaget är de av Tommy Myllymäki. Denna om soppor är både inspirerande och användbar. Här finns recept på allt från vardaglig korvsoppa till elegant vichyssoise med löjrom. Instruktionerna är tydliga och enkla att följa. Och visst borde vi alla äta mer soppa.
SvD
Med stjärnkocken Tommy Myllymäkis nya kokbok kan du bli ett riktigt sopp-proffs, både till vardag och fest. /…/Med kokboken i handen kan du också bli en soppkonnässör.
TARA
Lär dig laga höstens hippaste soppor!
KingMagazine
Superrecept på soppor - såväl klassiska som moderna. Passar både nybörjare och mer vana.
Allt om mat
Stjärnkocken Tommy Myllymäkis nya kokbok fokuserar på en rätt som kan vara både vardaglig och snabblagad, men även oerhört exklusiv och komplex.
Västerbottenskuriren
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127158672 -
Jag kan laga mat ( de 100 st. recept med mång...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1:a uppl. 2011. 128 sidor.
Nyskick. En steg-för-steg kokbok för bar. Kolla upp 100 recept inom parenteser under titel där uppe. Stor format : 28,4 cm x 22,4 cm. 730 gram. (tidigare låda20230411-2?0). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174013351
- Titel
- Jag kan laga mat
- Författare
- Annabel Karmel
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 285 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 748 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matglädje för barn!
Jag kan laga mat!...
och det kan du också eftersom Annabel Karmel visar hur man gör. Det här är en kokbok där du steg för steg blir hemmastadd i köket och lär dig att laga god och nyttig mat.
Lär dig knepen
Ta reda på hur man bär sig åt för att hacka, vispa, sikta, knåda och baka.
Välj recept
Använd teknikerna i boken för att förvandla ingredienserna till perfekta rätter som passar till hela familjen.
Hugg in! När maten är klar får du njuta av egen, hemlagad mat!
Denna bok innehåller bra och tydliga bilder som steg för steg visar hur man ska gå till väga.
Boken innehåller:
Inledning - praktisk information och fakta om t.ex. nyttig mat och namnen på olika slags grönsaker.
Kapitel ett - lättlagade recept, t.ex. koka ägg, varma smörgåsar, wraps, etc.
Kapitel två - smårätter som kycklingsallad och bakpotatis.
Kapitel tre - 17 huvudrätter.
Kapitel fyra - 14 efterrätter och bakverk
Kapitel fem - tekniker och tips, t.ex. dela ägg, vispa äggvitor, lösa upp buljong, pressa vitlök, göra marinad m.m.
Format: 224 x 285 x 14 mm
Tukan Förlag 1:a 9789174013351 -
Laga lätt soppor ( originalets titel : What's...
Inbunden bok. Prisma Bokförlag / Parragon. 1:a svenska uppl. 2001. 256 sidor.
Mycket gott skick. 120 recept från hela världen. Innehål: Grönsakssoppor, Fisk- och skaldjurssoppor, Soppor på kött och fågel, Soppor på bönor, ärter och gryn, Soppor till fest och kalla soppor. Pärm sliten lite på hörnen. Bladen i topp skick. Inga anteckningar. Rikt illust läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151837900
- Titel
- Laga lätt soppor
- Författare
- Clements, Carol
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1494 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 3 nya titlar i Laga lätt-serien
Prisma Bokförlag / Parragon 1:a svenska 9151837900 -
Var rädd om maten - Boken att spara för att s...
Häftad bok. Lantmännen / Storåkers McCann / Page One Publishing. 1:a uppl. 2010. 224 sidor.
Nyskick. 100 recept illustrerade med foto. Förlags ny. Oläst. 21 cm x 14,8 cm. 366 gram. (låda20220827-2?0).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKLantmännen / Storåkers McCann / Page One Publishing 1:a -
Soppa, fond & buljong
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2016. 151 sidor.
Mycket gott skick. Illustrerat pappband m klotrygg i utmärkt skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113071473
- Titel
- Soppa, fond & buljong
- Författare
- Lundin, Cecilia - Turunen, Malin - Drevstam, Charlie - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 285 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 828 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Soppan är hetare än någonsin. I New York och London säljs buljong och soppa som snabbmat. Här hemma står soppan åter på köksborden och får följa med i termos till jobblunchen.
Soppa är smart mat. Den utgår ifrån en enkel grund men är lätt att variera i det oändliga. Bara genom att byta ut ett par ingredienser går man från matig till lyxig, från traditionell till trendig. Att laga en soppa är också ett utmärkt sätt att göra det mesta av råvarorna.
I Soppa, fond och buljong låter Allt om Mat det bästa från den svenska mathistorien möta det senaste från den gastronomiska världen.
Testa något nytt i form av Crispy tofuramen eller Pochas a la riojajna. Värm upp gästerna med Skördesoppa med örtcrème eller förgyll vardagen med Pasta e fagioli. I boken presenteras 100 recept med såväl svenska husmanssoppor som nya, oemotståndliga varianter med influenser från hela världen. Dessutom ägnas ett stort avsnitt åt buljonger och fonder, för den som vill göra sin egen.
Norstedts 1 9789113071473 -
Soppa, fond och buljong
Inbunden bok. Allt om mat. 2015. 152 sidor.
ISBN 9789186187750
Nära nyskick. PRESENTSKICK.
Soppa är ett utmärkt sätt att göra det mesta av råvarorna. Ett kycklingskrov blir en näringsrik och god buljong. Fiskrenset en underbar fond på mindre än en timme. Soppa är dessutom smart mat som utgår från en enkel grund men är lätt att va läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAllt om mat 9789186187750 -
Soppa, fond & buljong
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2016. 151 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Mkt fint skick. Inlaga helt obläddrad.
Soppor, alla som är värda att laga, 100recept.
Läckert foto.
Slut på förlag.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113071473
- Titel
- Soppa, fond & buljong
- Författare
- Lundin, Cecilia - Turunen, Malin - Drevstam, Charlie - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 285 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 828 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Soppan är hetare än någonsin. I New York och London säljs buljong och soppa som snabbmat. Här hemma står soppan åter på köksborden och får följa med i termos till jobblunchen.
Soppa är smart mat. Den utgår ifrån en enkel grund men är lätt att variera i det oändliga. Bara genom att byta ut ett par ingredienser går man från matig till lyxig, från traditionell till trendig. Att laga en soppa är också ett utmärkt sätt att göra det mesta av råvarorna.
I Soppa, fond och buljong låter Allt om Mat det bästa från den svenska mathistorien möta det senaste från den gastronomiska världen.
Testa något nytt i form av Crispy tofuramen eller Pochas a la riojajna. Värm upp gästerna med Skördesoppa med örtcrème eller förgyll vardagen med Pasta e fagioli. I boken presenteras 100 recept med såväl svenska husmanssoppor som nya, oemotståndliga varianter med influenser från hela världen. Dessutom ägnas ett stort avsnitt åt buljonger och fonder, för den som vill göra sin egen.
Norstedts 1 9789113071473 -
Soppa, fond & buljong
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2016. 151 sidor.
Nära nyskick. Finns en väldigt liten ljus fläck på försättsbladet.
Finns ej att få tag i.
Soppan är hetare än någonsin. I New York och London säljs buljong och soppa som snabbmat. Här hemma står soppan åter på köksborden och får följa med i termos till jobblunchen.
läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113071473
- Titel
- Soppa, fond & buljong
- Författare
- Lundin, Cecilia - Turunen, Malin - Drevstam, Charlie - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 285 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 828 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Soppan är hetare än någonsin. I New York och London säljs buljong och soppa som snabbmat. Här hemma står soppan åter på köksborden och får följa med i termos till jobblunchen.
Soppa är smart mat. Den utgår ifrån en enkel grund men är lätt att variera i det oändliga. Bara genom att byta ut ett par ingredienser går man från matig till lyxig, från traditionell till trendig. Att laga en soppa är också ett utmärkt sätt att göra det mesta av råvarorna.
I Soppa, fond och buljong låter Allt om Mat det bästa från den svenska mathistorien möta det senaste från den gastronomiska världen.
Testa något nytt i form av Crispy tofuramen eller Pochas a la riojajna. Värm upp gästerna med Skördesoppa med örtcrème eller förgyll vardagen med Pasta e fagioli. I boken presenteras 100 recept med såväl svenska husmanssoppor som nya, oemotståndliga varianter med influenser från hela världen. Dessutom ägnas ett stort avsnitt åt buljonger och fonder, för den som vill göra sin egen.
Norstedts 1 9789113071473 -
Soppa, potage & buljong
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitt. 1 uppl. 2018. 176 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127158672
- Titel
- Soppa, potage & buljong
- Författare
- Myllymäki, Tommy
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 760 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken om soppor och dess varianter är Tommy Myllymäkis sjätte kokbok och kanske den allra bästa. Dels har han intresserat sig för soppor och de är utmärkta. Dels är sopporna mycket varierade, vilket gör boken i högsta grad användbar. Recepten är tydliga och lätta att följa.
Per Björgell, BTJ-häftet nr 23, 2018
En soppa kan vara den mest vardagliga och okomplicerade rätten, snabblagad, billig och praktisk. En annan soppa kan istället vara oerhört exklusiv och komplex, en rätt där den klassiska matlagningskonsten verkligen kan blixtra till och göra rätten till en riktigt stor upplevelse. Båda typerna av soppor fyller sitt syfte. Soppor är oftast inte särskilt komplicerade, men de är heller inte de mest förlåtande av rätter. Därför måste man ha ganska klart för sig hur soppans olika komponenter behöver balanseras mot varandra, hur soppans konsistens påverkar upplevelsen av att äta den, och hur man lyckas landa i ett resultat som blir tillräckligt fylligt och intressant för att inte bli tråkigt. I bokens 80-tal recept ingår klara soppor, gräddiga soppor, mixade soppor, kalla soppor, buljonger och potager. Du lär dig snabbt hur du med några få grundtekniker i bagaget kan variera smaksättningarna i det oändliga. Med en huvudråvara som till exempel blomkål går det att göra hur mycket som helst, och en enkel buljong kan i högsta grad bli något sofistikerat om du ger dig tid att göra ett bra förarbete. Vissa soppor kräver rätt handlag, som till exempel grönsakssoppor, andra som oxsvanssoppa, kräver tid och tålamod. I boken hittar du både svenska husmansklassiker, rustika och exklusiva soppor från de sydeuropeiska köken, ramen och buljonger.
Tommy Myllymäki är en av Sveriges mest meriterade kockar. 2019 öppnar han en ny restaurang på Djurgården och är kreativ ledare för bland annat Taverna Brillo, Sturehof, Riche och Ulriksdals Wärdshus i Stockholm. Tommy har tidigare gett ut Sallad, Kött, vilt & fågel, Fisk & skaldjur, Grönsaker – tillbehör & garnityr och Såser.
De bästa kockarna brukar ibland göra kokböcker som är både pretentiösa och komplicerade. Det lysande undantaget är de av Tommy Myllymäki. Denna om soppor är både inspirerande och användbar. Här finns recept på allt från vardaglig korvsoppa till elegant vichyssoise med löjrom. Instruktionerna är tydliga och enkla att följa. Och visst borde vi alla äta mer soppa.
SvD
Med stjärnkocken Tommy Myllymäkis nya kokbok kan du bli ett riktigt sopp-proffs, både till vardag och fest. /…/Med kokboken i handen kan du också bli en soppkonnässör.
TARA
Lär dig laga höstens hippaste soppor!
KingMagazine
Superrecept på soppor - såväl klassiska som moderna. Passar både nybörjare och mer vana.
Allt om mat
Stjärnkocken Tommy Myllymäkis nya kokbok fokuserar på en rätt som kan vara både vardaglig och snabblagad, men även oerhört exklusiv och komplex.
Västerbottenskuriren
Natur & Kultur Allmänlitt. 1 9789127158672
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn