Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Farbror Joppe kör fel

Farbror Joppe kör fel

Inbunden bok

Mycket gott skick. Bonnier Carlsen 2005. 32 sid. 20x27 cm, tvärformat. Laminerat pappband. Originell bok som är rolig för både barn och bilintresserade föräldrar! Sällsynt.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9163823276
Titel
Farbror Joppe kör fel
Författare
Joppe Pihlgren
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2005
Omfång
32 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
198 x 266 mm Ryggbredd 8 mm
Vikt
274 g
Språk
Svenska
Baksidestext


En galen bok för alla biltokiga!
 Joppe Pihlgren är en man med många järn i elden. Från att ha varit medlem i bandet Docenterna, har han på senare år synts mycket i teve-rutan; både i program från Utbildningsradion, och som reporter i Packat & klart och Motorjournalen. Nu delar han med sig av sin entusiasm för bilar i denna galna bilderbok, där han själv spelar en viktig roll!Det handlar nämligen om farbror Joppe, som ska köra sin brorsdotter Lisa till dagis. Första dagen tar bensinen slut i den gamla Dodgen. Andra dagen kör de en Ferrari, och hamnar i Italien utan att de vet hur det gick till. Tredje dagen måste de bara mecka lite med Alfa Romeon innan den är klar att köra ... Ja, ni förstår, de lyckas helt enkelt aldrig ta sig till dagis. Men under veckans gång hinner de prova en mängd roliga bilar, och dessutom ett antal kor som är ute på vift.Karl-Fredrik von Hausswolff och Karin Alfredsson är fotografer. De och Joppe Pihlgren illustrerar tillsammans berättelsen med en mängd fantasieggande fotocollage.