Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Sockerfria kokboken [74 recept utan tillsatt socker]

Sockerfria kokboken [74 recept utan tillsatt socker]

Inbunden bok.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Forum. 2006. 144 s. 19,5 x 23,5cm. Rikt illustrerad.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789137127637
Titel
Sockerfria kokboken
Författare
Nordström, Pia
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
2006
Omfång
144 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Inget socker men massor av smak.     Allt fler vill i dag äta nyttig mat utan en massa socker och vitt mjöl. Här kommer boken som visar vägen. Sockerfria kokboken erbjuder nämligen massor av god mat långt bort från alla ohälsosamma halvfabrikat och färdiga drycker, och författarna visar att du inte behöver bli extrem för att äta sockerfritt. Snarare tvärt om. Ju enklare, desto mindre risk att du får i dig något du inte vill.      Här finns över 70 recept för dig som vill äta gott och näringsriktigt, och eftersom rätterna inte innehåller något socker eller raffinerat mjöl är de också utmärkta för dig som vill få bukt med ditt sockersug, din sockerkänslighet eller ditt sockerberoende.      Sockerfria kokboken bjuder på allt från frukostgröt till smarriga desserter, med både lyxig lax och fläskkotlett med grönpepparsås. Och det är ingen konstig mat ingen diet utan alldeles vanliga rätter som du kan bjuda vem som helst på och som hela familjen kan äta tillsammans. Utöver recepten finns även massor av smarta tips samt en lättförståelig sockerskola.      Grunden till recepten i boken är dels befintlig forskning om sockersug, sockerkänslighet och sockerberoende, dels praktiska erfarenheter från Bitten Jonsson Center i Hudiksvall. Ur innehållet: -          Varför är det bra att minska på sockret? -          Är du sockerberoende? Testa dig själv-          Trenddieter -          Mat till barnen då? -          Måltidskombinationer -          Smarta prylar -          RECEPT -          Vad är socker egentligen? -          Shoppinglista Recept ur boken: -          Äggröra med fetaost och avokado -          Bittens hemgjorda müsli -          Lantpaj med ost, lök och carpaccio -          Lammfärsbiffar med quinoasallad -          Fläskfilé med pesto -          Kycklinggryta med fårost -          Ratatouille med viltskav -          Fransk fisksoppa med aïoli -          Zucchinisallad med rostad mandel -          Tunnpannkakor på dinkelmjöl med grädde och banan Bitten Jonsson har själv varit sockerberoende och är nykter alkoholist. Hon är legitimerad sjuksköterska och pionjär inom beroendebehandling. Hon har byggt upp Sveriges enda behandlingscenter för sockerberoende. I dag leder hon workshops, föreläser och utbildar både i Sverige och internationellt. Pia Nordström är journalist med hälsa och medicin som specialitet. Inför Bittens och hennes förra bok Sockerbomben vistades hon på Bitten Jonsson Center och deltog i rutinerna på samma villkor som de sockerberoende.