Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Sällsamheter i södra Sverige

Sällsamheter i södra Sverige

Häftad bok Planetstadens Böcker. 1999. 160 sidor.

Gott skick. Nästan 100 intressanta berättelser om sällsamma mystiska och övernaturliga ting. Med enkel karta med hänvisningar från de olika berättelserna.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9189120078
Titel
Sällsamheter i södra Sverige
Författare
Jonny Ambrius
Förlag
Planetstadens Böcker
Utgivningsår
1999
Omfång
160 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
90 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Allting har sin förklaring - eller? Alla dessa historier om hemsökta platser, övernaturliga ting, spöken, troll och gengångare som inte finns med i historieböckerna men som ändock levt sig kvar genom tiderna, är en kittlande läsning. Här hittar läsaren nästan 100 intressanta berättelser om sällsamma, mystiska och övernaturliga ting. En del ganska oförargliga men en del ganska hårresande och hemska. Vad är det som ligger bakom dessa historier som berättats från generation till generation för att till sist nedtecknas? Är det verklighet eller är det fantasi? Oavsett vilket så bjuder denna bok läsaren att följa med på en resa i mystikens Södra Sverige. Vill man göra resan i hemmets trygga vrå, har man några spännande timmar framför sig. Men vill man själv försöka uppleva spänningen och känslorna på de platser där dessa händelser sägs ha utspelats så innehåller boken en enkel karta med hänvisningar från de olika berättelserna.