Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
De ansvarslösa

De ansvarslösa

av

Häftad bok. Volante. 2017. 281 sidor.

Nära nyskick. Format: 215 x 135 mm Oläst. Obs! När ISBN-numret matas in kommer kommer uppgift in att boken är inbunden. Detta är fel! Denna utgåva är häftad!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Betala med Swish

Igår 18:45

Förlagsfakta

ISBN
9789188659200
Titel
De ansvarslösa
Författare
Jonathan Taplin
Förlag
Volante
Utgivningsdatum
20171129
Bandtyp
Inbunden
Vikt
500 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hur Facebook, Google och Amazon utmanar kulturen och hotar demokratin. Omtalade ”Move fast and break things” – nu på svenska! Producenten och forskaren Jonathan Taplins uppgörelse med internetjättarnas affärsmodeller är en befriande, upprörd, knivskarp bladvändare. En svidande kritik mot de stora teknikbolagen vars bristande ansvarskänsla kommit att bli ett hot mot hela civilisationen. I alla fall enligt Jonathan Taplin. Han är en legend i musikindustrin som varit turnémanager åt Bob Dylan och The Band, men verkar numera som professor på University of Southern California och chef för deras innovationscenter. I sin bok är Taplin visserligen skoningslös, men pekar också på möjliga utvägar för en bättre fungerande värld. De ansvarlösa är nödvändig läsning för alla de som undrar eller oroar sig över vad teknikbolagen har för inverkan på vårt samhälle, liksom för de som vill orientera sig i framtiden och dessutom få en fascinerande historik från hur datakulturen växte från en hippierörelse till det den är idag. Jonathan Taplin är professor för Annenberg Innovation Lab på University of Southern California. Han har varit verksam i musikbranschen, som filmproducent och Internetentreprenör. Bland annat var han med och startade den första video on demand-tjänsten på nätet.