-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Äta djur
Pocketbok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 326 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Fin inlaga. [rum 12]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Äta djur
Pocketbok. Norstedts. 2012. 327 sidor.
Mycket gott skick. "Varenda människa borde läsa den här boken" -Svenska Dagbladet. Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev papp läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 9789113043975 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Äta djur
Pocketbok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 326 sidor.
Gott skick. (F) Svagt veck på pärmens framsida
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Äta djur
Pocketbok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 326 sidor.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Äta djur
Pocketbok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 326 sidor.
Nyskick. Boken är förlagsny. Oläst bok.
Romanen är en oundgänglig och omtumlande berättelse om vår paradoxala hållning till djur som föda. Den är ett mästerligt facklitterärt epos om plågade kycklingar och innerliga familjemiddagar, om antibiotika och biffstekar, läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Äta djur
Pocketbok. Nordstedts. 2012 fjärde tryckningen uppl. 2011. 326 sidor.
Nära nyskick. Nära nyskick. Läst sparsamt.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Nordstedts 2012 fjärde tryckningen 9789113043975 -
Äta djur
Pocketbok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 326 sidor.
Gott skick. Namnad, annars helt oskadat skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Äta djur
Pocketbok. Norstedts. Ny svensk upplaga i pocket uppl. 2012. 326 sidor.
Nyskick. 17,9 x 11,1 cm. 145 g
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts Ny svensk upplaga i pocket 9789113043975 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 9789113043975 -
Äta djur
Pocketbok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 326 sidor.
Gott skick. Har torkat upp efter fukt men i gott skick, lite bucklig.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Äta djur
Pocketbok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 326 sidor.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur. Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfa läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Äta djur
Pocketbok. Norstedts. 1 uppl. 326 sidor.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur. Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfa läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
Norstedts 1 9789113043975 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113043975
- Titel
- Äta djur
- Författare
- Foer, Jonathan Safran
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 326 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 188 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varför blir kött bara billigare när allt annat blir dyrare? Varför äter vi egentligen kött? Och varför äter vi bara vissa djur och inte till exempel hundar? När Jonathan Safran Foer blev pappa började han fundera på vilken mat han skulle ge sin son. Själv hade han av och till varit vegetarian sedan han var nio år, men egentligen aldrig funderat särskilt mycket på varför. Kanske var kött något hans son behövde äta för att få i sig allt nyttigt.
Äta djur är Foers första fackbok (och enda, påstår han själv) och är lika mycket en filosofisk essä som ett upprörande reportage och en ögonöppnare för alla som någon gång funderat över vad det innebär att äta djur.
Han har intervjuat filosofer. Han har hälsat på hos den enda kalkonfarmaren i USA som låter fåglarna gå fritt utomhus, en vegatarian som föder upp köttkor och en etisk slaktare. När han hörde av sig till livsmedelsjättarna möttes han dock av tystnad, och de enda som kunde hjälpa honom att göra ett studiebesök på de riktigt stora djuruppfödningsanläggningarna var djurrättsaktivister som i hemlighet filmar och dokumenterar missförhållanden.
Det han kom fram till var att det inte är fel att äta kött. Men att det till 99 procents sannolikhet är fel att äta den köttbit som ligger på tallriken framför dig.
Jonathan Safran Foer har skrivit ett särskilt förord till den svenska utgåvan.
9789113043975
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn