-
Stora grillboken: recept och tekniker
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2012. 336 sidor.
Nyskick. Onamnad, oanvänd.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174010855
- Titel
- Stora grillboken : recept och tekniker
- Författare
- Chris Schlesinger - John Willoughby
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 336 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1432 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stora grillboken
Recept och tekniker
Din nya bästa sommarkompis!
Bli en riktig grillexpert. Lär dig att skapa den perfekta grillbädden, hur du använder grillredskap, att blanda till de godaste glazerna och kryddblandningarna - helt enkelt allt som krävs för en härlig måltid direkt från grillen.
Boken innehåller recept från världens alla hörn på kotletter, biffar, revbensspjäll, fågel och fisk, kryddblandningar och tillbehör som relisher, salsor och pastor.
- Svårslaget kapitel om grilltekniker - utförligt och med många fotografier.
- Frestande och läckra fotografier.
- 336 sidor!
Chris Schlesinger är kock och specialiserad på grillning. Han driver ett flertal grillrestauranger i USA. John Willoughby är chefredaktör för den amerikanska tidningen Gourmet Magazine. Tillsammans har de skrivit en mängd böcker om just grillning.
"These boys are the high priests of chicken thighs, cowboy steaks and the spice drawers of the Caribbean and North Africa. ...Ideal summer-share recipes..."
- New York Times Book Review
Mått: 220x260
Tukan Förlag 1 9789174010855 -
Stora grillboken : recept och tekniker
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2012. 336 sidor.
Nyskick. Presentskick
Nästan 1,5 kg tips o goda råd, recept o teknikerInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174010855
- Titel
- Stora grillboken : recept och tekniker
- Författare
- Chris Schlesinger - John Willoughby
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 336 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1432 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stora grillboken
Recept och tekniker
Din nya bästa sommarkompis!
Bli en riktig grillexpert. Lär dig att skapa den perfekta grillbädden, hur du använder grillredskap, att blanda till de godaste glazerna och kryddblandningarna - helt enkelt allt som krävs för en härlig måltid direkt från grillen.
Boken innehåller recept från världens alla hörn på kotletter, biffar, revbensspjäll, fågel och fisk, kryddblandningar och tillbehör som relisher, salsor och pastor.
- Svårslaget kapitel om grilltekniker - utförligt och med många fotografier.
- Frestande och läckra fotografier.
- 336 sidor!
Chris Schlesinger är kock och specialiserad på grillning. Han driver ett flertal grillrestauranger i USA. John Willoughby är chefredaktör för den amerikanska tidningen Gourmet Magazine. Tillsammans har de skrivit en mängd böcker om just grillning.
"These boys are the high priests of chicken thighs, cowboy steaks and the spice drawers of the Caribbean and North Africa. ...Ideal summer-share recipes..."
- New York Times Book Review
Mått: 220x260
Tukan Förlag 1 9789174010855 -
Stora grillboken : recept och tekniker
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2012. 336 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174010855
- Titel
- Stora grillboken : recept och tekniker
- Författare
- Chris Schlesinger - John Willoughby
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 336 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1432 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stora grillboken
Recept och tekniker
Din nya bästa sommarkompis!
Bli en riktig grillexpert. Lär dig att skapa den perfekta grillbädden, hur du använder grillredskap, att blanda till de godaste glazerna och kryddblandningarna - helt enkelt allt som krävs för en härlig måltid direkt från grillen.
Boken innehåller recept från världens alla hörn på kotletter, biffar, revbensspjäll, fågel och fisk, kryddblandningar och tillbehör som relisher, salsor och pastor.
- Svårslaget kapitel om grilltekniker - utförligt och med många fotografier.
- Frestande och läckra fotografier.
- 336 sidor!
Chris Schlesinger är kock och specialiserad på grillning. Han driver ett flertal grillrestauranger i USA. John Willoughby är chefredaktör för den amerikanska tidningen Gourmet Magazine. Tillsammans har de skrivit en mängd böcker om just grillning.
"These boys are the high priests of chicken thighs, cowboy steaks and the spice drawers of the Caribbean and North Africa. ...Ideal summer-share recipes..."
- New York Times Book Review
Mått: 220x260
Tukan Förlag 1 9789174010855 -
Stora grillboken : recept och tekniker
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2012. 336 sidor.
Mycket gott skick. ..................// Din nya bästa sommarkompis!
Bli en riktig grillexpert. Lär dig att skapa den perfekta grillbädden, hur du använder grillredskap, att blanda till de godaste glazerna och kryddblandningarna - helt enkelt allt som krävs för en härlig läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174010855
- Titel
- Stora grillboken : recept och tekniker
- Författare
- Chris Schlesinger - John Willoughby
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 336 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1432 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stora grillboken
Recept och tekniker
Din nya bästa sommarkompis!
Bli en riktig grillexpert. Lär dig att skapa den perfekta grillbädden, hur du använder grillredskap, att blanda till de godaste glazerna och kryddblandningarna - helt enkelt allt som krävs för en härlig måltid direkt från grillen.
Boken innehåller recept från världens alla hörn på kotletter, biffar, revbensspjäll, fågel och fisk, kryddblandningar och tillbehör som relisher, salsor och pastor.
- Svårslaget kapitel om grilltekniker - utförligt och med många fotografier.
- Frestande och läckra fotografier.
- 336 sidor!
Chris Schlesinger är kock och specialiserad på grillning. Han driver ett flertal grillrestauranger i USA. John Willoughby är chefredaktör för den amerikanska tidningen Gourmet Magazine. Tillsammans har de skrivit en mängd böcker om just grillning.
"These boys are the high priests of chicken thighs, cowboy steaks and the spice drawers of the Caribbean and North Africa. ...Ideal summer-share recipes..."
- New York Times Book Review
Mått: 220x260
Tukan Förlag 1 9789174010855 -
Stora grillboken : recept och tekniker
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2012. 336 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Ytliga hanteringsspår på pärmen. Rikt illustrerad med färgfoto. Se mina andra annonser för samfrakt
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174010855
- Titel
- Stora grillboken : recept och tekniker
- Författare
- Chris Schlesinger - John Willoughby
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 336 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1432 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stora grillboken
Recept och tekniker
Din nya bästa sommarkompis!
Bli en riktig grillexpert. Lär dig att skapa den perfekta grillbädden, hur du använder grillredskap, att blanda till de godaste glazerna och kryddblandningarna - helt enkelt allt som krävs för en härlig måltid direkt från grillen.
Boken innehåller recept från världens alla hörn på kotletter, biffar, revbensspjäll, fågel och fisk, kryddblandningar och tillbehör som relisher, salsor och pastor.
- Svårslaget kapitel om grilltekniker - utförligt och med många fotografier.
- Frestande och läckra fotografier.
- 336 sidor!
Chris Schlesinger är kock och specialiserad på grillning. Han driver ett flertal grillrestauranger i USA. John Willoughby är chefredaktör för den amerikanska tidningen Gourmet Magazine. Tillsammans har de skrivit en mängd böcker om just grillning.
"These boys are the high priests of chicken thighs, cowboy steaks and the spice drawers of the Caribbean and North Africa. ...Ideal summer-share recipes..."
- New York Times Book Review
Mått: 220x260
Tukan Förlag 1 9789174010855 -
Stora grillboken : recept och tekniker
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2012. 336 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174010855
- Titel
- Stora grillboken : recept och tekniker
- Författare
- Chris Schlesinger - John Willoughby
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 336 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1432 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stora grillboken
Recept och tekniker
Din nya bästa sommarkompis!
Bli en riktig grillexpert. Lär dig att skapa den perfekta grillbädden, hur du använder grillredskap, att blanda till de godaste glazerna och kryddblandningarna - helt enkelt allt som krävs för en härlig måltid direkt från grillen.
Boken innehåller recept från världens alla hörn på kotletter, biffar, revbensspjäll, fågel och fisk, kryddblandningar och tillbehör som relisher, salsor och pastor.
- Svårslaget kapitel om grilltekniker - utförligt och med många fotografier.
- Frestande och läckra fotografier.
- 336 sidor!
Chris Schlesinger är kock och specialiserad på grillning. Han driver ett flertal grillrestauranger i USA. John Willoughby är chefredaktör för den amerikanska tidningen Gourmet Magazine. Tillsammans har de skrivit en mängd böcker om just grillning.
"These boys are the high priests of chicken thighs, cowboy steaks and the spice drawers of the Caribbean and North Africa. ...Ideal summer-share recipes..."
- New York Times Book Review
Mått: 220x260
Tukan Förlag 1 9789174010855 -
Stora grillboken : recept och tekniker
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2012. 336 sidor.
Mycket gott skick. Boken är inte namnad. Små bruksspår på framsidan, i övrigt är boken i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174010855
- Titel
- Stora grillboken : recept och tekniker
- Författare
- Chris Schlesinger - John Willoughby
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 336 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1432 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stora grillboken
Recept och tekniker
Din nya bästa sommarkompis!
Bli en riktig grillexpert. Lär dig att skapa den perfekta grillbädden, hur du använder grillredskap, att blanda till de godaste glazerna och kryddblandningarna - helt enkelt allt som krävs för en härlig måltid direkt från grillen.
Boken innehåller recept från världens alla hörn på kotletter, biffar, revbensspjäll, fågel och fisk, kryddblandningar och tillbehör som relisher, salsor och pastor.
- Svårslaget kapitel om grilltekniker - utförligt och med många fotografier.
- Frestande och läckra fotografier.
- 336 sidor!
Chris Schlesinger är kock och specialiserad på grillning. Han driver ett flertal grillrestauranger i USA. John Willoughby är chefredaktör för den amerikanska tidningen Gourmet Magazine. Tillsammans har de skrivit en mängd böcker om just grillning.
"These boys are the high priests of chicken thighs, cowboy steaks and the spice drawers of the Caribbean and North Africa. ...Ideal summer-share recipes..."
- New York Times Book Review
Mått: 220x260
Tukan Förlag 1 9789174010855 -
Stora grillboken : recept och tekniker
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2012. 336 sidor.
Nyskick. ABSOLUT NYSKICK oläst
hälsn första blad
Tänd Grillen Upplev Hettan Och Njut Av De Underbara Dofterna.Bli en riktig grillexpert.
Gör som experterna och få bästa resultat med minsta ansträngning … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174010855
- Titel
- Stora grillboken : recept och tekniker
- Författare
- Chris Schlesinger - John Willoughby
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 336 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1432 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stora grillboken
Recept och tekniker
Din nya bästa sommarkompis!
Bli en riktig grillexpert. Lär dig att skapa den perfekta grillbädden, hur du använder grillredskap, att blanda till de godaste glazerna och kryddblandningarna - helt enkelt allt som krävs för en härlig måltid direkt från grillen.
Boken innehåller recept från världens alla hörn på kotletter, biffar, revbensspjäll, fågel och fisk, kryddblandningar och tillbehör som relisher, salsor och pastor.
- Svårslaget kapitel om grilltekniker - utförligt och med många fotografier.
- Frestande och läckra fotografier.
- 336 sidor!
Chris Schlesinger är kock och specialiserad på grillning. Han driver ett flertal grillrestauranger i USA. John Willoughby är chefredaktör för den amerikanska tidningen Gourmet Magazine. Tillsammans har de skrivit en mängd böcker om just grillning.
"These boys are the high priests of chicken thighs, cowboy steaks and the spice drawers of the Caribbean and North Africa. ...Ideal summer-share recipes..."
- New York Times Book Review
Mått: 220x260
Tukan Förlag 1 9789174010855 -
Stora grillboken : recept och tekniker
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2012. 336 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK.
Stora grillboken
Recept och tekniker
Din nya bästa sommarkompis!
Bli en riktig grillexpert. Lär dig att skapa den perfekta grillbädden, hur du använder grillredskap, att blanda till de godaste glazerna och kryddblandningarna - helt enkel läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174010855
- Titel
- Stora grillboken : recept och tekniker
- Författare
- Chris Schlesinger - John Willoughby
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 336 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1432 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stora grillboken
Recept och tekniker
Din nya bästa sommarkompis!
Bli en riktig grillexpert. Lär dig att skapa den perfekta grillbädden, hur du använder grillredskap, att blanda till de godaste glazerna och kryddblandningarna - helt enkelt allt som krävs för en härlig måltid direkt från grillen.
Boken innehåller recept från världens alla hörn på kotletter, biffar, revbensspjäll, fågel och fisk, kryddblandningar och tillbehör som relisher, salsor och pastor.
- Svårslaget kapitel om grilltekniker - utförligt och med många fotografier.
- Frestande och läckra fotografier.
- 336 sidor!
Chris Schlesinger är kock och specialiserad på grillning. Han driver ett flertal grillrestauranger i USA. John Willoughby är chefredaktör för den amerikanska tidningen Gourmet Magazine. Tillsammans har de skrivit en mängd böcker om just grillning.
"These boys are the high priests of chicken thighs, cowboy steaks and the spice drawers of the Caribbean and North Africa. ...Ideal summer-share recipes..."
- New York Times Book Review
Mått: 220x260
Tukan Förlag 1 9789174010855 -
Stora grillboken - recept och tekniker
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2012. 336 sidor.
Nyskick. Mycket rikl.färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174010855
- Titel
- Stora grillboken : recept och tekniker
- Författare
- Chris Schlesinger - John Willoughby
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 336 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1432 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stora grillboken
Recept och tekniker
Din nya bästa sommarkompis!
Bli en riktig grillexpert. Lär dig att skapa den perfekta grillbädden, hur du använder grillredskap, att blanda till de godaste glazerna och kryddblandningarna - helt enkelt allt som krävs för en härlig måltid direkt från grillen.
Boken innehåller recept från världens alla hörn på kotletter, biffar, revbensspjäll, fågel och fisk, kryddblandningar och tillbehör som relisher, salsor och pastor.
- Svårslaget kapitel om grilltekniker - utförligt och med många fotografier.
- Frestande och läckra fotografier.
- 336 sidor!
Chris Schlesinger är kock och specialiserad på grillning. Han driver ett flertal grillrestauranger i USA. John Willoughby är chefredaktör för den amerikanska tidningen Gourmet Magazine. Tillsammans har de skrivit en mängd böcker om just grillning.
"These boys are the high priests of chicken thighs, cowboy steaks and the spice drawers of the Caribbean and North Africa. ...Ideal summer-share recipes..."
- New York Times Book Review
Mått: 220x260
Tukan Förlag 1 9789174010855 -
The Thrill Of The Grill: Techniques, Recipes,...
Inbunden bok. William Morrow and Company Inc. 1990. 394 sidor.
ISBN 9780688088325
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Smärre hanteringsspår på omslaget. Lär dig allt om grillning med denna bok! Passar både nybörjaren och den mer erfarna grillmästaren.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKWilliam Morrow and Company Inc 9780688088325 -
Stora grillboken : recept och tekniker
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2012. 336 sidor.
Nära nyskick. Kartonnage
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174010855
- Titel
- Stora grillboken : recept och tekniker
- Författare
- Chris Schlesinger - John Willoughby
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 336 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1432 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stora grillboken
Recept och tekniker
Din nya bästa sommarkompis!
Bli en riktig grillexpert. Lär dig att skapa den perfekta grillbädden, hur du använder grillredskap, att blanda till de godaste glazerna och kryddblandningarna - helt enkelt allt som krävs för en härlig måltid direkt från grillen.
Boken innehåller recept från världens alla hörn på kotletter, biffar, revbensspjäll, fågel och fisk, kryddblandningar och tillbehör som relisher, salsor och pastor.
- Svårslaget kapitel om grilltekniker - utförligt och med många fotografier.
- Frestande och läckra fotografier.
- 336 sidor!
Chris Schlesinger är kock och specialiserad på grillning. Han driver ett flertal grillrestauranger i USA. John Willoughby är chefredaktör för den amerikanska tidningen Gourmet Magazine. Tillsammans har de skrivit en mängd böcker om just grillning.
"These boys are the high priests of chicken thighs, cowboy steaks and the spice drawers of the Caribbean and North Africa. ...Ideal summer-share recipes..."
- New York Times Book Review
Mått: 220x260
Tukan Förlag 1 9789174010855 -
Stora grillboken : recept och tekniker
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2012. 336 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174010855
- Titel
- Stora grillboken : recept och tekniker
- Författare
- Chris Schlesinger - John Willoughby
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 336 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1432 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stora grillboken
Recept och tekniker
Din nya bästa sommarkompis!
Bli en riktig grillexpert. Lär dig att skapa den perfekta grillbädden, hur du använder grillredskap, att blanda till de godaste glazerna och kryddblandningarna - helt enkelt allt som krävs för en härlig måltid direkt från grillen.
Boken innehåller recept från världens alla hörn på kotletter, biffar, revbensspjäll, fågel och fisk, kryddblandningar och tillbehör som relisher, salsor och pastor.
- Svårslaget kapitel om grilltekniker - utförligt och med många fotografier.
- Frestande och läckra fotografier.
- 336 sidor!
Chris Schlesinger är kock och specialiserad på grillning. Han driver ett flertal grillrestauranger i USA. John Willoughby är chefredaktör för den amerikanska tidningen Gourmet Magazine. Tillsammans har de skrivit en mängd böcker om just grillning.
"These boys are the high priests of chicken thighs, cowboy steaks and the spice drawers of the Caribbean and North Africa. ...Ideal summer-share recipes..."
- New York Times Book Review
Mått: 220x260
Tukan Förlag 1 9789174010855 -
Grilla : maten, glöden och såserna
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2014. 272 sidor.
Mycket gott skick. Några repor på omslaget (se bild, men de är inte djupa), annars är boken nära nyskick. 4o-format. Förlagets laminatband.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174019377
- Titel
- Grilla : maten, glöden och såserna
- Författare
- Chris Schlesinger - John Willoughby
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 272 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 265 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1233 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig bemästra glöden och elden och bli en riktig grillexpert.
I den här boken får du handfasta råd och tips på hur du går tillväga. Men framför allt, här får du en samling recept på fisk, fågel, kött, glazer, marinader och röror som kommer att bli klassiker i ditt hem.
Författarna Chris Schlesinger och John Willoughby har kallats grillningens överstepräster. För recepten i den här boken har de hämtat inspiration från hela världen vilket gör detta till en fantastiskt smakrik receptsamling.
Format: 195x246 mm
Tukan Förlag 1 9789174019377 -
License to Grill
Inbunden bok. William Morrow and Company, Inc. 1997.
ISBN 0688139434
Gott skick. Skyddsomslag saknas. Fläckiga pärmar, inlagan har en hörnvikning, f.ö i gott/mycket gott skick. På engelska.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKWilliam Morrow and Company, Inc. 0688139434 -
Stora grillboken : recept och tekniker
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2012. 336 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174010855
- Titel
- Stora grillboken : recept och tekniker
- Författare
- Chris Schlesinger - John Willoughby
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 336 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1432 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stora grillboken
Recept och tekniker
Din nya bästa sommarkompis!
Bli en riktig grillexpert. Lär dig att skapa den perfekta grillbädden, hur du använder grillredskap, att blanda till de godaste glazerna och kryddblandningarna - helt enkelt allt som krävs för en härlig måltid direkt från grillen.
Boken innehåller recept från världens alla hörn på kotletter, biffar, revbensspjäll, fågel och fisk, kryddblandningar och tillbehör som relisher, salsor och pastor.
- Svårslaget kapitel om grilltekniker - utförligt och med många fotografier.
- Frestande och läckra fotografier.
- 336 sidor!
Chris Schlesinger är kock och specialiserad på grillning. Han driver ett flertal grillrestauranger i USA. John Willoughby är chefredaktör för den amerikanska tidningen Gourmet Magazine. Tillsammans har de skrivit en mängd böcker om just grillning.
"These boys are the high priests of chicken thighs, cowboy steaks and the spice drawers of the Caribbean and North Africa. ...Ideal summer-share recipes..."
- New York Times Book Review
Mått: 220x260
Tukan Förlag 1 9789174010855 -
Grilla : maten, glöden och såserna
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2014. 272 sidor.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Bli en grillexpert. Recept.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174019377
- Titel
- Grilla : maten, glöden och såserna
- Författare
- Chris Schlesinger - John Willoughby
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 272 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 265 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1233 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig bemästra glöden och elden och bli en riktig grillexpert.
I den här boken får du handfasta råd och tips på hur du går tillväga. Men framför allt, här får du en samling recept på fisk, fågel, kött, glazer, marinader och röror som kommer att bli klassiker i ditt hem.
Författarna Chris Schlesinger och John Willoughby har kallats grillningens överstepräster. För recepten i den här boken har de hämtat inspiration från hela världen vilket gör detta till en fantastiskt smakrik receptsamling.
Format: 195x246 mm
Tukan Förlag 1 9789174019377 -
Grilla: maten, glöden och såserna
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2014. 272 sidor.
Nyskick. I den här boken får du handfasta råd och tips på hur du går tillväga. Men framför allt, här får du en samling recept på fisk, fågel, kött, glazer, marinader och röror som kommer att bli klassiker i ditt hem. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174019377
- Titel
- Grilla : maten, glöden och såserna
- Författare
- Chris Schlesinger - John Willoughby
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 272 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 265 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1233 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig bemästra glöden och elden och bli en riktig grillexpert.
I den här boken får du handfasta råd och tips på hur du går tillväga. Men framför allt, här får du en samling recept på fisk, fågel, kött, glazer, marinader och röror som kommer att bli klassiker i ditt hem.
Författarna Chris Schlesinger och John Willoughby har kallats grillningens överstepräster. För recepten i den här boken har de hämtat inspiration från hela världen vilket gör detta till en fantastiskt smakrik receptsamling.
Format: 195x246 mm
Tukan Förlag 1 9789174019377 -
Grilla : maten, glöden och såserna
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2014. 272 sidor.
Nära nyskick. Lär dig bemästra glöden och elden och bli en riktig grillexpert.
I den här boken får du handfasta råd och tips på hur du går tillväga. Men framför allt, här får du en samling recept på fisk, fågel, kött, glazer, marinader och röror som kommer att bli k läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174019377
- Titel
- Grilla : maten, glöden och såserna
- Författare
- Chris Schlesinger - John Willoughby
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 272 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 265 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1233 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig bemästra glöden och elden och bli en riktig grillexpert.
I den här boken får du handfasta råd och tips på hur du går tillväga. Men framför allt, här får du en samling recept på fisk, fågel, kött, glazer, marinader och röror som kommer att bli klassiker i ditt hem.
Författarna Chris Schlesinger och John Willoughby har kallats grillningens överstepräster. För recepten i den här boken har de hämtat inspiration från hela världen vilket gör detta till en fantastiskt smakrik receptsamling.
Format: 195x246 mm
Tukan Förlag 1 9789174019377 -
Stora grillboken : recept och tekniker
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2012. 336 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Kartonnage
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174010855
- Titel
- Stora grillboken : recept och tekniker
- Författare
- Chris Schlesinger - John Willoughby
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 336 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1432 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stora grillboken
Recept och tekniker
Din nya bästa sommarkompis!
Bli en riktig grillexpert. Lär dig att skapa den perfekta grillbädden, hur du använder grillredskap, att blanda till de godaste glazerna och kryddblandningarna - helt enkelt allt som krävs för en härlig måltid direkt från grillen.
Boken innehåller recept från världens alla hörn på kotletter, biffar, revbensspjäll, fågel och fisk, kryddblandningar och tillbehör som relisher, salsor och pastor.
- Svårslaget kapitel om grilltekniker - utförligt och med många fotografier.
- Frestande och läckra fotografier.
- 336 sidor!
Chris Schlesinger är kock och specialiserad på grillning. Han driver ett flertal grillrestauranger i USA. John Willoughby är chefredaktör för den amerikanska tidningen Gourmet Magazine. Tillsammans har de skrivit en mängd böcker om just grillning.
"These boys are the high priests of chicken thighs, cowboy steaks and the spice drawers of the Caribbean and North Africa. ...Ideal summer-share recipes..."
- New York Times Book Review
Mått: 220x260
Tukan Förlag 1 9789174010855
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn