Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Det första världskriget

Det första världskriget

Pocketbok Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2003. 502 sidor.

Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Den moderna världen kan sägas vara en skapelse av det första världskriget. Ett sekel av relativt lugn och samhällelig blomstring avbröts av detta utbrott av tidigare ej skådat krigiskt vanvett. Det tjugonde århundradets demoner släpptes lösa och dörren till en närmast pastoral värld stängdes för alltid. John Keegan är historiker och han fullföljer med Det första världskriget en livslång ambition att upplysa vår generation om detta krig. Det som sades skulle göra slut på alla krig.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9127097129
Titel
Det första världskriget
Författare
John Keegan
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Utgivningsår
2003
Omfång
502 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 180 mm Ryggbredd 35 mm
Vikt
282 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den moderna världen kan sägas vara en skapelse av det första världskriget. Ett sekel av relativt lugn och samhällelig blomstring avbröts av detta utbrott av tidigare ej skådat krigiskt vanvett. Det tjugonde århundratets demoner släpptes lösa och dörren till en närmast pastoral värld stängdes för alltid. John Keegan är historiker och han fullföljer med Det första världskriget en livslång ambition att upplysa vår generation om detta krig. Det som sades skulle göra slut på alla krig. Översättning Lennart Forsman John Keegan var i många år docent i militärhistoria vid Royal Military Academy, Sandhurst. Han var också styrelseledamot vid Princeton University och professor i historia vid Vassar. John Keegan är ledamot av Royal Society of Literature och dekorerades för sina insatser i Gulfkriget. John Keegan har författat en lång rad arbeten om 1900-talets krig. Detta är hans första verk på svenska.