Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
En bok om Tennis

En bok om Tennis

Inbunden bok ICA Bokförlag AB. 1992. Rikt illustrerad, 175 sidor.

Nyskick. Dek. Pappband. Mått: 22x20cm. John-Anders ”Jonte” Sjögren har tillbringat 42 år inom tennisen. Han har sett det mesta. Från Herrljunga till Flushing Meadow, från Båstad till Roland Garrros. Han har spelat själv och han har tränat andra. Så här sa Mats Wilander när han 1988 vid en gala i New York utsågs till årets spelare bland tennisproffsen:
- Jag vill säga någonting till en mycket nära vän, en person jag arbetat med i nio år. Ingen uppskattar riktigt de människor som står bakom oss spelare, så därför vill jag ge detta pris till min coach Johan-Anders Sjögren. Med denna gest gav världsettan Mats Wilander hela världen ett bevis på sin uppskattning av ”Jonte” Sjögren. Ett par år senare var det dags igen. Under Wimbledon 1990 bad den engelska tidningen Sunday Observer tio av världens mest kända tennistränare att välja den allra främste i sin grupp, alltså tenniscoachernas tenniscoach. Deras val: John-Anders Sjögren.
Det här är John-Anders Sjögrens bok om tennis. Med konkreta träningstips, avslöjanden om livet bland toppspelarna, minnen från både små och stora arenor. Här delar världens bästa tenniscoach med sig av sin djupa kunskap om sporten. En oumbärlig bok föra alla som är intresserade av tennis. Boken är skriven i samarbete med Jan Kotschack, en av Sveriges främsta sportjournalister.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9153415353
Titel
En bok om tennis
Författare
Sjögren, John-Anders - Kotschack, Jan
Förlag
Västerås : Ica
Utgivningsår
1992
Språk
Svenska