Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Herr och fru Maggot

Herr och fru Maggot

Inbunden bok. Handelsbolaget Isgren & Johansson. 1 uppl. 2019. 159 sidor.

Nyskick. Bilder av Tony Johansson

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789198561913
Titel
Herr och fru Maggot
Författare
Johansson, Tony
Förlag
Handelsbolaget Isgren & Johansson
Utgivningsår
2019
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
148 x 210 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
350 g
Språk
Svenska
Baksidestext
På planeten Senafina stiger vattnet i haven och för trollhörningen Trixie är det extra besvärligt eftersom hennes lilla skitö, Döderön, håller på att sjunka under vågorna. Trixies lilla ö är bara fjorton meter lång och full av taggiga hyvelbärsbuskar. Det får henne att avsky hyvelbär.

En som älskar hyvelbär är däremot Trixies syster Pixie, som minsann är drottning av Paladonien. Hon bjuder gärna på ett glas saft till den som tar sig tid att komma förbi hennes ö. Men problemet med de stigande vågorna angår hela världshavet och strax kallas nästan alla kungar och drottningar på hela planeten Senafina till ett stormöte för att lösa problemen. Även Pixie reser dit.

Och det är då den ondskefulla ödlehörningen, kommendör Svaneling, startar krig och tar nästan alla världshavets härskare tillfånga. Nästan bara Pixie lyckas fly och med hjälp av en klok kokerska och en suckande statsminister, så lyckas hon kalla på hjälp genom att använda en magisk formel som de finner i en gammal bok.

Just då rycks Elsa och Taro bort från vår egen värld, alldeles som de satt och väntade på bussen. Kommer barnen att kunna hjälpa trollhörningarna med att lösa alla problem? Och går det att lita på herr och fru Maggot, som är både skräckinjagande och fantastiska på samma gång?

Herr och fru Maggot är Tony Johanssons debutroman och riktar sig till dig som vill tillbaka till lägereldens berättelser med en kärna av hjärta och fantasi.