Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Det sjunde året

Det sjunde året

Förlagsny inbunden bok. Lindelöws bokförlag. 1 uppl. 2020. 154 sidor.

Vincent hade inte druckit på länge och han trivdes allt bättre med livet. Han var inne på det sjunde alkoholfria året. Det fanns vänner som lyfte ett varningens finger och sa att det kunde vara ett olycksbådande år. Det brydde han sig inte om. Men Vincent började det sjunde året med ett återfall. Därför heter romanen "Det sjunde året".

För sju år sedan vaktade han i en stuga på Kynnefjäll i norra Bohuslän med sin katt Jackie. Han var där för att hindra om någon fick för sig att ändå provborra i berget och lagra kärnkraftsavfall. Men hans känsliga psyke lämnade honom fortfarande inte i fred, inte heller hans längtan efter Nadja eller hur det skulle gå för hans två bröder, Karl och Kristian. Han hade också en oro kring klimatförändringarna, kärnkraftsdebatten och Donald Trump. Vincent frågade sig om han och bröderna kunde tricket att åldras med livet i behåll. Hur gör en människa för att leva fullt ut, trots osorterade tillkortakommanden?

Christer Johansson har på Lindelöws tidigare givit ut romanerna Cecilia är på väg, I skuggan av Nina och Henrik, Chefen är galen och Vakten på Kynnefjäll. Han är uppvuxen och bosatt i Ljungskile, arbetar som chef i den psykiatriska öppenvården i Uddevalla, är från början utbildad till sjuksköterska. Nu är han aktuell med sin femte roman, Det sjunde året. 

Direkt från förlaget
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789188753229
Titel
Det sjunde året
Författare
Johansson, Christer
Förlag
Lindelöws bokförlag
Utgivningsår
2020
Omfång
154 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
142 x 217 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
332 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Vincent hade inte druckit på länge och han trivdes allt bättre med livet.Han var inne på det sjunde alkoholfria året. Det fanns vänner somlyfte ett varningens finger och sa att det kunde vara ettolycksbådande år. Det brydde han sig inte om. Men Vincent började det sjunde året med ett återfall. Därför heter romanen Det sjunde året.För sju år sedan vaktade han i en stuga på Kynnefjäll i norra Bohuslänmed sin katt Jackie. Han var där för att hindra om någon fick försig att ändå provborra i berget och lagra kärnkraftsavfall. Menhans känsliga psyke lämnade honom fortfarande inte i fred, inteheller hans längtan efter Nadja eller hur det skulle gå för hanstvå bröder, Karl och Kristian. Han hade också en oro kringklimatförändringarna, kärnkraftsdebatten och Donald Trump.Vincent frågade sig om han och bröderna kunde tricket att åldras med liveti behåll. Hur gör en människa för att leva fullt ut, trots osorterade tillkortakommanden?Christer Johansson har på Lindelöws tidigare givit ut romanerna Cecilia är på väg, I skuggan av Nina och Henrik, Chefen är galen och Vakten på Kynnefjäll. Han är uppvuxen och bosatt i Ljungskile, arbetar som chef i denpsykiatriska öppenvården i Uddevalla, är från början utbildadtill sjuksköterska. Nu är han aktuell med sin femte roman, Detsjunde året.