Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Dö inte nyfiken!

Dö inte nyfiken!

Pocketbok Lind & Co. 1 uppl. 2015. 239 sidor.

Nära nyskick. Under årens lopp har jag fått många frågor om mitt festande på Café Opera, om mina förhållanden och mitt privatliv överlag. Men jag har inte känt något behov av att besvara dem - förrän nu. Jag har gjort saker som jag är stolt över, och sådana jag efteråt skämts över. Men jag har aldrig tvekat om jag fått chansen att göra något nytt. Min största drivkraft har alltid varit min rastlöshet och min nyfikenhet. Jag har ibland fått betala ett högt pris för det, men jag har också vunnit oerhört mycket både som privatperson och som skådespelare. Jag har ju gått ett tag på jorden men bekymrar mig varken om åldrandet eller döden. Det är som det är. Det blir vad det blir. Man har ingen aning om hur berättelsen slutar. Det enda jag vet säkert är att jag har hållit mitt löfte till mamma. När det är dags kommer jag knappast att dö nyfiken. Seriös teater och sängkammarfarser, rollen som Joker i SVT:s Rederiet, och Guldbaggen 2013 för den bejublade insatsen i Avalon ... Dö inte nyfiken! är en hudlös berättelse om en man som har gått sin egen väg och inte frågat sig vad som är rätt eller fel i andras ögon. Ibland har det gått käpprätt åt helvete, men det har aldrig varit tråkigt. Pocketutgåvan av boken innehåller bonuskapitel, samt ett efterord av Björn Hellberg.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789174614220
Titel
Dö inte nyfiken!
Författare
Johannes Brost - Martin Svensson - Leif Eriksson
Förlag
Lind & Co
Utgivningsår
2015
Omfång
239 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 180 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
140 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Under årens lopp har jag fått många frågor om mitt festande på Café Opera, om mina förhållanden och mitt privatliv överlag. Men jag har inte känt något behov av att besvara dem - förrän nu. Jag har gjort saker som jag är stolt över, och sådana jag efteråt skämts över. Men jag har aldrig tvekat om jag fått chansen att göra något nytt. Min största drivkraft har alltid varit min rastlöshet och min nyfikenhet. Jag har ibland fått betala ett högt pris för det, men jag har också vunnit oerhört mycket både som privatperson och som skådespelare. Jag har ju gått ett tag på jorden men bekymrar mig varken om åldrandet eller döden. Det är som det är. Det blir vad det blir. Man har ingen aning om hur berättelsen slutar. Det enda jag vet säkert är att jag har hållit mitt löfte till mamma. När det är dags kommer jag knappast att dö nyfiken. Seriös teater och sängkammarfarser, rollen som Joker i SVT:s Rederiet, och Guldbaggen 2013 för den bejublade insatsen i Avalon ... Dö inte nyfiken! är en hudlös berättelse om en man som har gått sin egen väg och inte frågat sig vad som är rätt eller fel i andras ögon. Ibland har det gått käpprätt åt helvete, men det har aldrig varit tråkigt. Pocketutgåvan av boken innehåller bonuskapitel, samt ett efterord av Björn Hellberg. "fascinerande öppen [...] antagligen mer ärlig än de flesta memoarskrivare." Vestmanlands Läns Tidning "Självbiografin Dö inte nyfiken! har väckt starka känslor" Expressen "Brost avslöjar dessutom en hel del hemligheter som många av hans kollegor gärna skulle låta förbli hemligheter." Moore "Det är ingen överdrift att kalla Dö inte nyfiken! för höstens mest skandalomsusade bok." Kristianstadsbladet "en underbart underhållande bok, om man tycker om ohämmat skvaller från teaterkulisserna, otroliga skrönor om rumlande artister och annat löst folk. [...] Johannes Brost har kanske inte alltid varit Guds bästa barn, men det är väldigt lätt att tycka om honom." Kenneth Gysing, Femina