Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Ekonomihandboken

Ekonomihandboken

Häftad bok ETC Förlag. 2006. 490 sidor.

Gott skick. Nya ekonomihandboken är en omskriven och kraftigt uppdaterad version av den sedan länge slutsålda Ekonomihandboken från 2001. Boken är en politiskt stridsskrift för en ny socialism, men också en ekonomisk lärobok med allt från noggrannare genomgångar av statsbudgetar, inflationens orsaker, lönernas utveckling och könsdiskriminering. Den disktuerar varför de rika blivit rikare och de fattiga fattigare, men också hur det gått till. Och vad vi kan göra för att bota maktlöshetssjukan.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9187670445
Titel
Ekonomihandboken
Författare
Johan Ehrenberg
Förlag
ETC Förlag
Utgivningsår
2006
Omfång
490 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
127 x 200 mm Ryggbredd 32 mm
Vikt
338 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nya ekonomihandboken är en omskriven och kraftigt uppdaterad version av den sedan länge slutsålda Ekonomihandboken från 2001. Boken är en politiskt stridsskrift för en ny socialism, men också en ekonomisk lärobok med allt från noggrannare genomgångar av statsbudgetar, inflationens orsaker, lönernas utveckling och könsdiskriminering. Den disktuerar varför de rika blivit rikare och de fattiga fattigare, men också hur det gått till. Och vad vi kan göra för att bota maktlöshetssjukan.