Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Så funkar du

Så funkar du

av

Inbunden bok. Bonnier Carlsen. 2007. 96 sidor.

Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Varför rodnar du? Varifrån kommer tårarna? Hur funkar blodomloppet? Varför springer du fortare om du blir skrämd?....

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish


Förlagsfakta

ISBN
9789163840876
Titel
Så funkar du
Författare
Joe Kaufman
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsdatum
20070201
Omfång
96 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
270 x 309 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
795 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Joe Kaufmans böcker i "Så funkar"-serien kom ut första gången på 70-talet, och har sedan dess tryckts i över 20 upplagor. Dagens föräldrar läste Kaufman som barn. Och om de minns böckerna med glädje, vilket de sannolikt gör, så köper de garanterat böckerna till sina egna barn. De är lika roliga och intressanta att läsa idag som det var för 30-år sedan.   Människan är konstruerad så att hon vill ha förståelse. Hon vill begripa sin omvärld. Den blir så mycket tryggare och trevligare om man förstår hur den fungerar. Barn vill också förstå, nästan hela deras liv går ut på att lära sig nya saker, att förstå samband och dra slutsatser. Det är nödvändigt för att de ska klara sig som vuxna. Därför försöker vi vuxna förklara för barnen hurs komplicerade saker funkar, men det är inte lätt. Joe Kaufman lyckas dock! Både i text och bild gör han svåra saker begripliga för alla. Något varje förälder önskar kunna, och kan man inte så får man ta hjälp av en bok, till exempel Så funkar du!Boken behandlar allt från födelse och kroppens delar till olikheter mellan människor och vad som händer när vi rör oss eller skadar oss. Allt, från topp till tå!