Salt & peppar
Häftad bok. Natur och Kultur. 2007. Häftad. Danskt band med invikta flikar.
Nyskick. Salt och peppar, våra två mest grundläggande kryddor, står i fokus i den här kokboken med recept på förrätter, drinkar, tilltugg, huvudrätter, såser och desserter. Maten är modern och europeisk med asiatiska inslag. Alla recept innehåller tidsangivelser för att det ska bli lättare att planera sin matlagning. Dessutom presenteras åtta olika salt- och pepparsorter i detalj, var kryddorna kommer ifrån och till vilken användning de bäst lämpar sig.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789127026919
- Titel
- Salt och peppar
- Författare
- Jody Vassallo
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 175 x 285 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 661 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Salt och peppar, våra två mest grundläggande kryddor, står i fokus i den här kokboken med recept på förrätter, drinkar, tilltugg, huvudrätter, såser och desserter. Maten är modern och europeisk med asiatiska inslag. Alla recept innehåller tidsangivelser för att det ska bli lättare att planera sin matlagning. Dessutom presenteras åtta olika salt- och pepparsorter i detalj, var kryddorna kommer ifrån och till vilken användning de bäst lämpar sig.