Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Familjens inredningsbok - Sköna bekväma hem för alla åldrar

Familjens inredningsbok - Sköna bekväma hem för alla åldrar

Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2000. 256 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Så inreder du för modernt familjeliv. Lika mycket om praktiska lösningar, inredning, design som hur hem inreds för att klara uppgifter som att jobba hemma, få plats för barn från olika förhållanden m m. Rikt illustrerad. Inbundet laminatband med skyddsomslag, identisk illustration som pärmen, färgade första och sista uppslag. 4:o. [91017]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9151837560
Titel
Familjens inredningsbok
Författare
Joanna Copestick
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2000
Omfång
256 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
1580 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Bekvämt och vackert, tåligt och hemtrevligt; så inreder du för familjeliv. Det handlar lika mycket om praktiska lösningar som om inredning och design.
Den första bok som visar hur vi kan inreda våra hem för att klara familjens nya uppgifter som att jobba hemma, få plats för barn från olika äktenskap och hinna med ett riktigt familjeliv.

Ett hem för hela familjen som är vackert, bekvämt, tåligt och trivsamt är väl vad vi alla önskar oss. Ett tryggt och lugnt hörn bortom världens larm och stress.
Det allt hetsigare tempot i samhället förändrar också familjelivet. Den här boken är den första som tar upp familjens nya villkor och visar hur vi kan inreda våra hem för att klara uppgifter som att jobba hemma, få plats för barn från olika äktenskap, hinna med ett riktigt familjeliv fastän fritiden krymper och skapa ett lättskött hem.
Det här är guiden till ett effektivt och vackert hem med ett kapitel för varje utrymme, från kök till vardagsrum, barnkammare, sovrum och trädgård. Du får tips om planering och inredning, lösningar som spar tid och hur hemmet kan anpassas vartefter barnen växer. Det handlar lika mycket om praktiska lösningar som om inredning och design.
I varje kapitel möter vi en verklig familj och får se hur de inrett sina hem för att passa sin livsstil. Här finns också tjugo projekt med anvisningar steg för steg om hur man delar av ett rum, målar möbler, syr ett överkast med applikationer eller tillverkar en anslagstavla.
Praktiskt och roligt, säkert och snyggt! Familjens inredningsbok är en bok som höjer livskvaliteten för hela familjen.

Joanna Copestick skriver om inredning och design. Hon är författare till många böcker i detta ämne. På svenska finns Naturlig inredning (Rabén Prisma 1996) och Smart förvaring (Prisma 1999). Hon var redaktör för Inred ditt hem med inspiration från IKEA (Norstedt 1996).