Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Ligg hos mig

Ligg hos mig

Pocketbok. Pocketförlaget. 2008. 324 sidor.

Nära nyskick. Psykologisk romanthriller - "Varning: Detta är ingen bok man lägger ifrån sig efteråt. Den kryper in under skinnet." -The Guardian.
Vem är Sylvie Lavigne? En grå mus. En oansenlig gestalt som knappt märks i ett rum med människor. En person man omedelbart avfärdar som tråkig. Hon är som ett spöke. Ändå lyckas hon på något mystiskt sätt nästla sig in, och emellan, det sammansvetsade paret Richard och Leila. Richard och Lelia väntar sitt första barn. Barnet blev till i ett fnittrande kaos strax innan de skulle iväg på en julfest. Där möter Richard Sylvie. Efter festen börjar Sylvie plötsligt dyka upp överallt och motvilligt blir Richard förförd av henne. Samtidigt blir också Leila närmare vän med Sylvie och så småningom inleder även de ett kärleksförhållande. Ligg hos mig är ett relationsdrama om åtrå, passion, svek och ett mörkt förflutet som för tankarna till Joy Fielding eller Ian McEwan. (B)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185625345
Titel
Ligg hos mig
Författare
Joanna Briscoe
Förlag
Pocketförlaget
Utgivningsår
2008
Omfång
323 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
186 g
Språk
Svenska
Baksidestext
"Varning: Det är ingen bok man lägger ifrån sig efteråt. Den kryper in under skinnet."
The Guardian

Vem är Sylvie Lavigne? En grå mus. En oansenlig gestalt som knappt märks i ett rum med människor. En person man omedelbart avfärdar som tråkig. Hon är som ett spöke. Ändå lyckas hon på något mystiskt sätt nästla sig in, och emellan, det sammansvetsade paret Richard och Leila.

Richard och Lelia väntar sitt första barn. Barnet blev till i ett fnittrande kaos strax innan de skulle iväg på en julfest. Där möter Richard Sylvie. Efter festen börjar Sylvie plötsligt dyka upp överallt och motvilligt blir Richard förförd av henne. Samtidigt blir också Leila närmare vän med Sylvie och så småningom inleder även de ett kärleksförhållande.

Ligg hos mig är ett relationsdrama om åtrå, passion, svek och ett mörkt förflutet som för tankarna till Joy Fielding eller Ian McEwan.

"Briscoe syr skickligt ihop sin gastkramande psykologiska romanthriller."
Helsingborgs Dagblad