Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Den tomma stolen

Den tomma stolen

Pocketbok Bonnier Pocket. 2013. 525 sidor.

Mycket gott skick. Med ett extra skyddsomslag av plast.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174293432
Titel
Den tomma stolen
Författare
J.K. Rowling
Förlag
Bonnier Pocket
Utgivningsår
2013
Omfång
525 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 31 mm
Vikt
288 g
Språk
Svenska
Baksidestext
J.K. Rowlings första roman för vuxna!

När Barry Fairbrother oväntat avlider, knappt fyrtio år gammal, försätter dödsfallet den engelska staden Pagford i chock.Med sitt kullerstensbelagda torg och den historiska klosterkyrkan verkar staden vara en idyll – men bakom den rara fasaden döljer sig ett samhälle i krig. Rika i strid med fattiga, tonåringar i strid med sina föräldrar, hustrur i strid med sina män, lärare i strid med sina elever … Pagford ruvar sannerligen på mörka hemligheter. Och den tomma stol Barry efterlämnat i grevskapsrådet blir snart källa till den värsta strid byn någonsin har upplevt. Vem kommer att stå som segrare i det val som utmärks av passioner, dubbelspel och oväntade avslöjanden?Den tomma stolen är en tankeväckande och oupphörligt överraskande roman, fylld av svart humor.J.K. Rowlings 7 böcker om trollkarlslärlingen Harry Potter har översatts till 74 språk, distribuerats i mer än 200 länder, sålts i över 450 miljoner exemplar och ligger som grund till 8 succéfilmer.J.K. Rowling har mottagit många priser och utmärkelser, som OBE (Order of the British Empire) för sitt arbete med barnlitteratur, Prince of Asturias Award for Concord, France’s Légion d’Honneur, och Hans Christian Andersen-medaljen.
Om The Casual Vacancy (Den tomma stolen):"Jag måste erkänna att jag älskar J.K. Rowlings senaste drag. (...) Romanen bärs fram på skvallrets vågor, intrigerna är komplexa, romanen månghövdad och Rowling verkar förtjust över att äntligen få skriva om tonåringar som säger "fuck" (...)" Martin Aagård, Aftonbladet