Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
MADE IN SWEDEN – Det bästa ur Sveriges rika skafferi! – 15 råvaror, 90 recept från Lappland till Skåne
MADE IN SWEDEN – Det bästa ur Sveriges rika skafferi! – 15 råvaror, 90 recept från Lappland till Skåne MADE IN SWEDEN – Det bästa ur Sveriges rika skafferi! – 15 råvaror, 90 recept från Lappland till Skåne MADE IN SWEDEN – Det bästa ur Sveriges rika skafferi! – 15 råvaror, 90 recept från Lappland till Skåne MADE IN SWEDEN – Det bästa ur Sveriges rika skafferi! – 15 råvaror, 90 recept från Lappland till Skåne MADE IN SWEDEN – Det bästa ur Sveriges rika skafferi! – 15 råvaror, 90 recept från Lappland till Skåne

MADE IN SWEDEN – Det bästa ur Sveriges rika skafferi! – 15 råvaror, 90 recept från Lappland till Skåne

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 207 sidor.

Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst men har en obet. liten vit etikett på smutssidan. – Se fler bilder! –– I en tid då de småskaliga och omsorgsfulla producenterna blir allt fler och bättre gav sig kocken och matskribenten Jens Linder och fotografen Stefan Wettainen ut på en matresa från Lappland till Skåne för att leta upp det bästa ur vårt svenska skafferi. En resa bland ekologisk, närodlad och hantverksmässig mat som resulterade i 90 recept och en massa mat- och miljöbilder. Made in Sweden är en vacker och suggestiv inventering av våra svenska kulinariska rariteter. Boken är på en gång kokbok, handbok i råvaror och guidebok, och dessutom ovärderlig i köket och under en resa i matlandet Sverige. Läs om hur 15 fantastiska svenska råvaror tillagas och hanteras. Upptäck Bohusläns ostron, Skånes charkuterivaror och Västerbottens åkerbär. Smaka på renkött från Lappland, grönkål från Halland och getost från Jämtland. Njut av böckling från Gästrikland, fläder från Södermanland och potatis från Skåne. // "Det är inte alltid kokböcker känns så genomtänkta som den här. /.../ Efter att ha testat några av recepten kan jag bara konstatera att den här boken är en liten pärla ..." dagensbok.com. / "Matlandet Sverige är en njutning för oss som vill inspireras av unika lokala råvaror och produkter. Denna ovärderliga kokbok ger hjälp att hitta dem och kommer att bli en god vän i köket." Årets Svenska Måltidslitteratur 2010. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174240788
Titel
Made in Sweden
Författare
Linder, Jens
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2010
Omfång
207 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
180 x 275 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
944 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I en tid då de småskaliga och omsorgsfulla producenterna blir allt fler och bättre gav sig kocken och matskribenten Jens Linder och fotografen Stefan Wettainen ut på en matresa från Lappland till Skåne för att leta upp det bästa ur vårt svenska skafferi. En resa bland ekologisk, närodlad och hantverksmässig mat som resulterade i 90 recept och en massa mat- och miljöbilder. Made in Sweden är en vacker och suggestiv inventering av våra svenska kulinariska rariteter. Boken är på en gång kokbok, handbok i råvaror och guidebok, och dessutom ovärderlig i köket och under en resa i matlandet Sverige.Läs om hur 15 fantastiska svenska råvaror tillagas och hanteras. Upptäck Bohusläns ostron, Skånes charkuterivaror och Västerbottens åkerbär. Smaka på renkött från Lappland, grönkål från Halland och getost från Jämtland. Njut av böckling från Gästrikland, fläder från Södermanland och potatis från Skåne.