Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
December: från adventspyssel till nyårspartaj
December: från adventspyssel till nyårspartaj December: från adventspyssel till nyårspartaj December: från adventspyssel till nyårspartaj December: från adventspyssel till nyårspartaj December: från adventspyssel till nyårspartaj

December: från adventspyssel till nyårspartaj

Inbunden bok Bonnier Fakta. 2012. 199 sidor.

Nyskick. Givetvis ej namnad/ägarmärkt. --- Av Jens Linder (Det glömda köket) och Johanna Westman. DECEMBER är den alldeles för korta julmånaden som varje år är lika full av måsten! Följ då med i Jens och Johannas juliga förberedelser så kommer du att hinna med allt och lite till. Här hittar du inspirationen till julens mest glittrande julpynt och får de bästa recepten på de knaprigaste pepparkakorna, den godaste julmaten och den segaste kolan. Njut av en mysig adventsmorgon, bjud in grannarna på glöggkalas, ordna uppesittarkväll med familjen och - förstås - duka fram julaftonens dignande julbord. Avsluta sedan december med att imponera på gästerna med en nyårsmeny som de sent ska glömma! --- INNEHÅLL: Förord - Adventsmorgen - Glöggkalas - Drycker - Julgodis - Julbaket - Uppesittarkväll - Julafton: Förste turen, Andra turen, Tredje turen, Fjärde turen, Femte turen och andra juliga efterrätter - Juldagen - Nyår - Jul-och nyårsrester - Register - Tack. --- Mer information: http://dagensbok.com/2012/12/08/jens-linder-och-johanna-westman-december/ 29 x 22 cm, 1110 g --- Skickas spårbart eller hämtas i Bjärnum (Norra Skåne). Se även mina övriga böcker varav många i presentskick, bl a "Det glömda köket" (gratis frakt på alla böcker i beställningen av "Det glömda köket". Enhetsporto annars, oavsett antalet böcker du beställer)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789174242874
Titel
December : från adventspyssel till nyårspartaj
Författare
Jens Linder - Johanna Westman
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2012
Omfång
199 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
220 x 286 mm Ryggbredd 24 mm
Vikt
1084 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Nu är det jul igen! DECEMBER är den alldeles för korta julmånaden som varje år är lika full av måsten! Följ då med i Jens och Johannas juliga förberedelser så kommer du att hinna med allt och lite till. Här hittar du inspirationen till julens mest glittrande julpynt och får de bästa recepten på de knaprigaste pepparkakorna, den godaste julmaten och den segaste kolan. Njut av en mysig adventsmorgon, bjud in grannarna på glöggkalas, ordna uppesittarkväll med familjen och – förstås – duka fram julaftonens dignande julbord. Avsluta sedan december med att imponera på gästerna med en nyårsmeny som de sent ska glömma!