Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kombinera mat & vin. Nya recept till våra favoritdruvor  [2010]

Kombinera mat & vin. Nya recept till våra favoritdruvor [2010]

Häftad bok. Kakao Förlag. 2010. 151 sidor.

Nära nyskick. Format 21,5 x 16,5 cm Vikt 425 g.
Häftad bok med mjuka pärmar, rikt illustrerad med färgfoton av Martin Bogren. INNEHÅLL: Inledning. Lathund för hur mat & vin påverkar varandra. Experiment - prova själv. Sauvignon blanc. Riesling. Chenin blanc. Chardonnay. Rosé. Pinot noir. Merlot. Cabernet sauvignon. Syrah och Shiraz. Zinfandel. Ost & vin. Vin & dessert. Register.
// Bilden avser den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN för beställning av flera av mina böcker samtidigt. [0531]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185861170
Titel
Kombinera mat & vin : nya recept till våra favoritdruvor
Författare
Jens Dolk - Liselotte Forslin
Förlag
Kakao Förlag
Utgivningsår
2009
Omfång
151 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
165 x 217 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
430 g
Språk
Svenska
Baksidestext
ntresset för mat och vin är stort. Det skrivs massor, det läses massor och framförallt, det njuts god mat och dryck i massor. Våra två föregångare till den här boken har sålt i mer än 50 000 exemplar och efterfrågan på en uppföljare har varit mycket stor.

Därför har vi här valt ut de populäraste druvorna och kombinerat dem med nya läckra recept. Jens Dolk, till vardags vinskribent på SvD, skriver rakt och lättfattligt om vin. Man behöver absolut inte ha ett överdrivet intresse för vin för att få till bra kombinationer och det känns extra kul att servera ett vin som verkligen passar till maten. Det ställer både maten, vinet och definitivt mig som kock i bättre dager!

Liselotte Forslin gör recept som är enkla att följa och som du garanterat lyckas med. Det behöver inte vara krångligt att imponera på gäster och gommar! En bok för alla som gillar att laga mat och som gärna serverar ett gott vin därtill. Förutom druvkapitlen får vi en guidning i vilka viner som gillar ost och naturligtvis också ett dessertkapitel.