Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept

Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept

Inbunden bok. Kakao Förlag. 1 uppl. 2012. 187 sidor.

Nära nyskick. Liten ägarlapp

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789185861637
Titel
Kombinera mat och vin : 15 kapitel om vin med matchande recept
Författare
Dolk, Jens
Förlag
Kakao Förlag
Utgivningsår
2012
Omfång
187 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
225 x 280 mm Ryggbredd 25 mm
Vikt
1124 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Rött vin kan passa alldeles utmärkt till fisk!

Jens Dolk delar generöst med sig av sin kunskap om vin och Liselotte Forslins utsökta recept är speciellt utformade för att smakmässigt matcha bokens druvor och viner.

De ger konkreta tips på vilket vin som passar till vilken mat, vilka smaker vi ska leta efter för att lyckas och vilka vi ska undvika. Du får svar på vad det är som gör att sauvignon blanc passar så bra ihop med getost och hur du bäst väljer vin till viltgrytan eller den grillade fisken.

Lär dig att förena maten du lagar med rätt vin och vi vågar lova nya fullträffar och fantastiska smakupplevelser. Med den här boken i din hand har du alla möjligheter att lyckas. Smaklig spis!

Druvor och vintyper i boken, alla med matchande recept:

- Sauvignon blanc

- Riesling

- Chenin blanc

- Chardonnay

- Grüner veltiner

- Mousserande

- Rosé

- Pinot noir

- Sangiovese

- Tempranillo

- Cabernet sauvignon

- Syrah

- Zinfandel

- Vin och ost

- Vin och dessert