Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Det räcker inte med kärlek : en mammas kamp för sin son

Det räcker inte med kärlek : en mammas kamp för sin son

Inbunden bok Wahlström & Widstrand. 2008. 298 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Vad kan en mamma göra för att hjälpa ett barn som lider av ett livslångt handikapp? I den utlämnande debuten Det räcker inte med kärlek berättar Jenny Lexhed om sitt liv och sin envisa kamp för att hjälpa sonen Lucas till ett självständigt liv. En kamp, som hon personligen får betala ett högt pris för. Det räcker inte med kärlek är berättelsen om en familj i kris och vägen tillbaka till ett bra liv.När Jennys äldsta barn Lucas är i tvåårsåldern börjar Jenny misstänka att allt inte står rätt till. Vad som börjar som en känsla, en olustig föraning, blir alltmer till en övertygelse: Lucas är inte som andra barn. Allt tyder på att sonen är autistisk - ett livslångt handikapp. Kanske kommer han aldrig att lära sig att tala?Vi får följa familjen, och framförallt Jenny som kastas mellan hopp och förtvivlan. Jakten efter en behandlingsmetod som kan hjälpa Lucas gör henne alltmer desperat och till sist tar historien en ny dramatisk vändning. Jenny går in i en utmattningspsykos och blir tvångsintagen på den psykiatriska avdelningen. Här vidtar en annan resa, tillbaka till hennes starka, friska jag, och tillbaka till Lucas som så väl behöver henne

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789146218135
Titel
Det räcker inte med kärlek : en mammas kamp för sin son
Författare
Jenny Lexhed
Förlag
Wahlström & Widstrand
Utgivningsår
2008
Omfång
298 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext


Vad kan en mamma göra för att hjälpa ett barn som lider av ett livslångt handikapp? I den utlämnande debuten Det räcker inte med kärlek berättar Jenny Lexhed om sitt liv och sin envisa kamp för att hjälpa sonen Lucas till ett självständigt liv. En kamp, som hon personligen får betala ett högt pris för.
 Det räcker inte med kärlek är berättelsen om en familj i kris och vägen tillbaka till ett bra liv.När Jennys äldsta barn Lucas är i tvåårsåldern börjar Jenny misstänka att allt inte står rätt till. Vad som börjar som en känsla, en olustig föraning, blir alltmer till en övertygelse: Lucas är inte som andra barn. Allt tyder på att sonen är autistisk - ett livslångt handikapp. Kanske kommer han aldrig att lära sig att tala?Vi får följa familjen, och framförallt Jenny som kastas mellan hopp och förtvivlan. Jakten efter en behandlingsmetod som kan hjälpa Lucas gör henne alltmer desperat och till sist tar historien en ny dramatisk vändning. Jenny går in i en utmattningspsykos och blir tvångsintagen på den psykiatriska avdelningen. Här vidtar en annan resa, tillbaka till hennes starka, friska jag, och tillbaka till Lucas som så väl behöver henne.