Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 55 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
SFI-boken ÖVA! Kurs A och B

SFI-boken ÖVA! Kurs A och B

av

Häftad bok. Gleerups Utbildning AB. 1 uppl. 2013. 78 sidor.

Nära nyskick. Utgallrad av biblioteket.SFI-boken är en läromedelsserie som bygger på autentiska intervjuer med barn, unga och äldre. Materialet har ett språkligt fokus och innehåller färdiga frasexempel att utgå ifrån samt många uppgifter inför det nationella provet. Serien finns i tre delar och varje del består av textbok, övningsbok, cd, elevwebb, lärarwebb och digitalt läromedel.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 55 SEK Betala med Swish


Förlagsfakta

ISBN
9789140676320
Titel
SFI-boken ÖVA! Kurs A och B
Författare
Jenny Hostetter - Fredrik Harstad
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Utgivningsdatum
20130108
Bandtyp
Häftad
Vikt
272 g
Språk
Svenska
Baksidestext
SFI-boken är en läromedelsserie som bygger på autentiska intervjuer med barn, unga och äldre. Materialet har ett språkligt fokus och innehåller färdiga frasexempel att utgå ifrån samt många uppgifter inför det nationella provet. Serien finns i tre delar och varje del består av textbok, övningsbok, cd, elevwebb, lärarwebb och digitalt läromedel. SFI-boken ÖVA! Kurs A och B innehåller åtta teman: Hej Jag flyttade till Sverige Skola och arbete Svenska språket och jag Boende Familj och vänner Fritid och hälsa I Sverige Läromedlet innehåller vardagsknutna och varierande övningar. Här har författarna tagit sikte på språkets bruk och struktur. Genom övningarna får eleverna en chans att vidga sitt vokabulär i tal och skrift, träna på uttal, meningsbyggnad och övrig grammatik i meningsfulla och vanliga språksammanhang. Samtidigt får de lära sig att söka och förstå information på allt från kartor, kvitton, diagram, bilder och tidtabeller till hemsidor med t ex bostadsansökan och arbetsförmedling. SFI-boken ÖVA! Kurs A och B i korthet: • vänder sig till elever som läser studieväg 1 • vardagsknutna och varierande övningar • ger eleverna möjlighet att vidga vokabulär, träna uttal, meningsbyggnad och övrig grammatik