-
Nu äter vi! : de moderna favoriträtternas okä...
Häftad bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2014. 310 sidor.
Gott skick. Danskt band. Liten fläck på omslagets framsida, f.ö. mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439707
- Titel
- Nu äter vi! : de moderna favoriträtternas okända historia
- Författare
- Jenny Damberg
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 310 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 155 x 205 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 522 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Nu äter vi! sätter Jenny Damberg gaffeln i vår moderna svenska mathistoria. Här finns berättelsen om hur nutida klassiker som fyra små rätter, kebabpizza, tacos och sushi först tog plats, och om de i många fall helt okända kockar som introducerade dem. Här undersöks svenskarnas outtröttliga kärlek till sourcreamchips och hur makaroner¬nas koktid kunde gå från sextio till tre minuter. Här finns skolmaten man önskar att man kunde glömma (potatispizza), lanseringarna som floppat (banankaviar) och rätterna som fastnat, och förändrat våra matvanor. I ett kapitel avhandlas svenska statens bana som krögare en verksamhet som först avsåg att stävja fylleriet, men så småningom kom att omfatta såväl striptease som importen av Pizza Hut till Sverige.
Damberg har både skrivit en underhållande bok och skapat ett standardverk över den moderna svenska folkmatskulturen.
Edward Blom, SvD
Ica Bokförlag 1 9789153439707 -
Nu äter vi! : de moderna favoriträtternas okä...
Häftad bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2014. 310 sidor.
Nyskick. Boken är förlagsny och oläst bok.
De moderna favoriträtternas okända historia.
I nu äter vi sätter Jenny Damberg gaffeln i vår moderna mathistoria.
… läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439707
- Titel
- Nu äter vi! : de moderna favoriträtternas okända historia
- Författare
- Jenny Damberg
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 310 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 155 x 205 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 522 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Nu äter vi! sätter Jenny Damberg gaffeln i vår moderna svenska mathistoria. Här finns berättelsen om hur nutida klassiker som fyra små rätter, kebabpizza, tacos och sushi först tog plats, och om de i många fall helt okända kockar som introducerade dem. Här undersöks svenskarnas outtröttliga kärlek till sourcreamchips och hur makaroner¬nas koktid kunde gå från sextio till tre minuter. Här finns skolmaten man önskar att man kunde glömma (potatispizza), lanseringarna som floppat (banankaviar) och rätterna som fastnat, och förändrat våra matvanor. I ett kapitel avhandlas svenska statens bana som krögare en verksamhet som först avsåg att stävja fylleriet, men så småningom kom att omfatta såväl striptease som importen av Pizza Hut till Sverige.
Damberg har både skrivit en underhållande bok och skapat ett standardverk över den moderna svenska folkmatskulturen.
Edward Blom, SvD
Ica Bokförlag 1 9789153439707 -
Nu äter vi. De moderna favoriträtternas okänd...
ISBN 9153439707!
ICA bokförlag 2014 Häftad, danskt band i nära nyskick, liten etikett på omslaget fram. 310sid Bpost 42kr Ej förskottsbetalning. sätter Jenny Damberg gaffeln i vår moderna svenska mathistoria. Här finns berättelsen om hur nutida klassiker som fyra små rätt läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9153439707! -
Nu äter vi! : de moderna favoriträtternas okä...
Häftad bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2014. 310 sidor.
Nära nyskick. I Nu äter vi! sätter Jenny Damberg gaffeln i vår moderna svenska mathistoria. Här finns berättelsen om hur nutida klassiker som fyra små rätter, kebabpizza, tacos och sushi först tog plats, och om de i många fall helt okända kockar som introducerade dem. läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439707
- Titel
- Nu äter vi! : de moderna favoriträtternas okända historia
- Författare
- Jenny Damberg
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 310 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 155 x 205 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 522 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Nu äter vi! sätter Jenny Damberg gaffeln i vår moderna svenska mathistoria. Här finns berättelsen om hur nutida klassiker som fyra små rätter, kebabpizza, tacos och sushi först tog plats, och om de i många fall helt okända kockar som introducerade dem. Här undersöks svenskarnas outtröttliga kärlek till sourcreamchips och hur makaroner¬nas koktid kunde gå från sextio till tre minuter. Här finns skolmaten man önskar att man kunde glömma (potatispizza), lanseringarna som floppat (banankaviar) och rätterna som fastnat, och förändrat våra matvanor. I ett kapitel avhandlas svenska statens bana som krögare en verksamhet som först avsåg att stävja fylleriet, men så småningom kom att omfatta såväl striptease som importen av Pizza Hut till Sverige.
Damberg har både skrivit en underhållande bok och skapat ett standardverk över den moderna svenska folkmatskulturen.
Edward Blom, SvD
Ica Bokförlag 1 9789153439707
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn