Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : råd, recept och tillagningsmetoder från världens mes

Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : råd, recept och tillagningsmetoder från världens mes

Inbundna böcker. Norstedts. 1 uppl. 1997. 343 sidor.

Förlagsfakta

ISBN
9789119711823
Titel
Le Cordon Bleu : stora boken om kokkonsten : råd, recept och tillagningsmetoder från världens mes
Författare
Jeni Wright - Eric Treuille
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
1997
Omfång
343 sidor
Bandtyp
Inbunden
Vikt
1703 g
Språk
Svenska