Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Miljösmart - Renare energi

Miljösmart - Renare energi

Häftad bok.

Nyskick. Miljösmart är ett engelskt material som översatts och anpassats för undervisning kring miljöfrågor. I boken miljöproblem som finns och hur man på olika sätt arbetar för att lösa dem. Det finns också ett antal enkla experiment som en hjälp att förstå problemen. Boken ger också tips på hur man själv i vardagen kan hjälpa till att rädda vår miljö. Bli Miljösmart!
Renare energi!
Vi får energi från bränsle som olja och kol och från sol, vind och vatten. Men några av våra energikällor håller på att ta slut. När vi använder energikällorna skadar vi också jorden och atmosfären genom den globala uppvärmningen.
Förlag: Gleerups.2008.Häftad-Kl.32 sidor.Laminat.Rikt illusterad. 27 x 21,8 c.m Vikt: 180 g.Språk:Svenska.Absolut nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789140664563
Titel
Miljösmart Renare energi
Författare
Jen Green - Jen Green
Förlag
Gleerups Utbildning AB
Utgivningsår
2008
Bandtyp
Häftad
Vikt
156 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Serien Miljösmart är ett engelskt material som översatts och anpassats för undervisning kring miljöfrågor i skolår 4-6. I böckerna får eleverna på ett enkelt och lättförståligt sätt en inblick i vilka miljöproblem som finns och hur man på olika sätt arbetar för att lösa dem. Det finns också ett antal enkla experiment som en hjälp att förstå problemen. Böckerna ger också tips på hur man själv i vardagen kan hjälpa till att rädda vår miljö. Bli Miljösmart!
Renare vatten!
Allt levande på jorden behöver vatten för att överleva. Vi behöver vattnet till industrin, jordbruket, som energikälla och till våra dagliga behov. Ändå slösar vi med det och vi anstränger oss inte för att hålla det rent.
Renare luft!
Under flera århundraden har människan släppt ut små mängder av luftföroreningar, men nu blir utsläppen större och större. Luftföroreningarna skadar växter, djur och människor. De till och med ändrar på klimatet.
Renare energi!
Vi får energi från bränsle som olja och kol och från sol, vind och vatten. Men några av våra energikällor håller på att ta slut. När vi använder energikällorna skadar vi också jorden och atmosfären genom den globala uppvärmningen.
Återanvänd & återvinn mera!
Det finns många olika sorters avfall allt från mat och papper till datorer och bilar. Allt detta måste vi göra oss av med på det minst miljöfarliga sättet, så att vi skadar vår miljö så lite som möjligt.
Paketpris: Köp alla fyra titlar i serien Miljösmart för 298:- (ord.pris 340:-).